Έκρηξη σε τάνκερ στην Ταϊλάνδη!Ένας νεκρός, επτά αγνοούμενοι και τέσσερις τραυματίες


 


 Τουλάχιστον ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός από έκρηξη που σημειώθηκε σε τάνκερ την Τρίτη στην δυτική Ταϊλάνδη.

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει, μάλιστα, τη στιγμής της ισχυρής έκρηξης.

Όπως φαίνεται, μάλιστα, στο βίντεο μετά την πρώτη έκρηξη ακολουθεί και δεύτερη την οποία διαδέχεται ένα πυκνό σύννεφο μαύρου καπνού.

    At least one person died and four were injured, while seven are missing, due to a strong explosion in an oil tanker in the province of Samut Songkhram, in western Thailand. pic.twitter.com/D0pCRQ9m2k

    — PressTV Extra (@PresstvExtra) January 17, 2023


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την έκρηξη που σημειώθηκε στην επαρχεία Σαμούτ Σονγκράμ, υπάρχουν και επτά αγνοούμενοι.

Για την ώρα τα αίτια της έκρηξης στο τάνκερ, στο οποίο γίνονταν εργασίες συντήρησης, παραμένουν άγνωστες.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.