Τρικυμία στο Πολεμικό Ναυτικό με την"" αποστράτευση ""Παναγιώτη Λυμπέρη!!


 


  Κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι πρότειναν η τελετή παράδοσης - παραλαβής των καθηκόντων του Αρχηγού Στόλου να γίνει στις 31 Ιανουαρίου, Ημέρα πένθους για το Πολεμικό Ναυτικό όπου πριν 27 χρόνια χάθηκαν στα Ίμια τρεις αξιωματικοί!

Προφανώς, εκείνοι που το σκέφτηκαν ήθελαν να ταπεινώσουν τον απερχόμενο αρχηγό Στόλου Παναγιώτη Λυμπέρη που τυγχάνει να είναι γιος του αρχηγού ΓΕΕΘΑ κατά την κρίση των Ιμίων.

Τελικώς η τελετή θα γίνει την 1η Φεβρουαρίου. 

 Σ.Σ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ Η ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ,,,""PAGE NOT FOUND"" 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.