59χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος σε χωριό των Ιωαννίνων


 


 

Άντρας βρέθηκε απαγχονισμένος στην αυλή του σπιτιού του στην Ανατολή Ιωαννίνων.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ανατολής Ιωαννίνων από τον θάνατο ενός άντρα, που βρέθηκε απαγχονισμένος στην αυλή του σπιτιού του.

Ο 59χρονος, που καταγόταν από περιοχή της Θεσπρωτίας, έδωσε τέλος στη ζωή του, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Σύμφωνα με το epirus tv news, τον άτυχο άνδρα εντόπισε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί ο πεθερός του και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο μαζί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς όμως ήταν ήδη αργά, καθώς ο 59χρορνος είχε αφήσει την τελευτία του πνοή.
40χρονος πατέρας βρέθηκε κρεμασμένος

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη βδομάδα ακόμα ένας απαγχονισμός «πάγωσε» το πανελλήνιο. Ένας 40χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και πατέρας ενός μικρού παιδιού έδωσε τέλος στη ζωή του, στη Μάνη.

Σύμφωνα με το messinialive.gr, ο 4οχρονος βρέθηκε λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι απαγχονισμένος δίπλα από το εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας, στον επαρχιακό δρόμο Καλαμάτας – Αρεόπολης, λίγο πριν τη γέφυρα της Κοσκάραγας.

Από την αστυνομία αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, με όλα τα στοιχεία να δείχνουν αυτοκτονία, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Λίγο πάνω από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 40χρονος ήταν παρκαρισμένο και το αυτοκίνητό του.

Ο άντρας ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού και κάτοικος της περιοχής, ενώ παλαιότερα ήταν παίκτης σε ποδοσφαιρικές ομάδες της Μεσσηνίας. Η τραγική είδηση του θανάτου του σόκαρε την τοπική κοινωνία, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.