Αττική-Ισχυρή καταιγίδα-Μήνυμα από το 112 - Χαλάζι στο κέντρο



Βροντές και αστραπές στην πρωτεύουσα - Πολύ χαμηλή ορατότητα

Ημέρα έγινε νύχτα στην Αττική, όπου λίγο μετά τις 10 το πρωί έφτασε η κακοκαιρία. Ισχυρή καταιγίδα πλήττει την πρωτεύουσα, ενώ συνεχώς ακούγονται μπουμπουνητά και πέφτουν αστραπές. Χαλάζι πέφτει στο κέντρο.

Μήνυμα από το 112 εστάλη λίγο πριν τις 11 το πρωί, στο οποίο συστήνεται στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

Μεγάλα προβλήματα υπάρχουν στους δρόμους, πολλοί από τους οποίους έχουν μετατραπεί σε ποτάμια. Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται στα αυτοκίνητα.

«Η Αττική ήδη επηρεάζεται ήδη από τώρα , ενώ το σύστημα θα απομακρυνθεί νωρίτερα αργά το απόγευμα» γράφει σε ανάρτησή του στο Twitter ο διευθυντής της ΕΜΥ Θεόδωρος Κολυδάς ενώ σημειώνει ότι το μεσημέρι θα υπάρξει νέα επικαιροποίηση του εκτάκτου. Την ανάρτησή του συνοδεύει και γραφικό που δείχνει την κίνηση όλης της διαταραχής που κατευθύνεται ανατολικότερα και το βράδυ θα έχει φτάσει στη Θράκη και το Ανατολικό Αιγαίο.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.