ΟΤΑΝ GPS ΚΑΙ GOOGLE ΣΕ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ......


 


Κάνοντας μια χαλαρή όμορφη συζήτηση με έναν καλό φίλο διαπιστώσαμε στωϊκά , ότι ως κόσμος αλλά και ώς κοινωνία γενικότερα έχουμε χάσει ηη σχεδόν χάνουμε τον προσανατολισμό μας....

Αφορμή για αυτό το ομόφωνο μας συμπέρασμα η διόλου ευκαταφρόνητη χαοτική χρήση από σχεδόν όλους μας, του γνωστού μας GPS ηη στα ελληνικά για να είμαστε περισσότερο ακριβείς Παγκόσμιο  Σύστημα Εντοπισμού Θέσης,στην καθημερινότητα μας στα αυτοκίνητα μας!

Θεωρούν και πιστεύουν ταυτόχρονα  όσοι  χρησιμοποιούν το gps ότι είναι ένα εργαλείο που τους εξυπηρετεί χωρίς να κάθονται να σκέφτονται να κρίνουν  πως θα πάνε στον τελικό τους προορισμό..

Μα θα μου πεις τι κάνει το gps;; Πολύ απλά σου αλλάζει την συγκεκριμένη διαδρομή... πας αριστερά, πας δεξιά ηη πας ευθεία , κάνεις κύκλους , παράκυκλους μπερδεύεσαι και στο τέλος καταλήγεις να αποπροσανατολίζεσαι είτε ""χάνοντας"" τον προορισμό σου είτε για να φτάσεις ουσιαστικά εκεί ο δρόμος θα είναι δαιδαλώδης!!

Ετσι λοιπόν όχι μόνο δεν ακονίζεις το μυαλό σου, αλλά φέρεσαι σαν άβουλο πλάσμα χάνοντας τον σκοπό , τον στόχο την θέση σου..

Αναλογιζόμενοι λοιπόν όλην αυτήν την κατάσταση που επικρατεί , συμφωνήσαμε τελικά ότι λειτουργούμε και πράττουμε πια ως ά-κριτοι άνθρωποι!Άνθρωποι χωρίς να έχουμε την ΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ και παράλληλα την πρωτοβουλία για να ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΟΥΜΕ  ΣΩΣΤΑ και να φτάσουμε στον ΤΕΛΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ!!!

Είναι γεγονός ότι με την ραγδαία και αλματώδη ανάπτυξη της τεχνολογίας ο κόσμος περιχαρακώθηκε και αφέθηκε ..Αφέθηκε στο να είναι Α-ΛΟΓΟΣ,ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΟΣ(ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ), Α-ΚΡΙΤΟΣ , ΑΓΝΩΜΟΣ αντί να έχει ΛΟΓΙΚΗ, ΣΚΕΨΗ, ΑΝΑΛΥΣΗ,  ,ΚΡΙΣΗ.

 Έτσι λοιπόν παίζει το παιχνίδι εκείνων των δυνάμεων που είναι πίσω από τα σχέδια για να μην μπορεί ο άνθρωπος να προχωρήσει και να εξελιχθεί ως πνευματική οντότητα στα βήματα που μας είχαν διδάξει οι παλαιότερες γενεές!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του αποπροσανατολισμού μας από την τεχνολογία είναι η Google!!Η ψηφιακή πλατφόρμα που δισεκατομμύρια κόσμου καθημερινά την χρησιμοποιεί ,για να ψάξει ,να αναζητήσει πάσης φύσεως θέματα, γεγονότα, πράξεις, δεδομένα , δηλαδή  ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,κάνοντας το αρχεία, ψηφιακή εγκυκλοπαίδεια,  μιας και πλέον διάγουμε τον ψηφιακό κόσμο..

Αν κοιτάξουμε και διευρενήσουμε προσεκτικά την όλη αντίληψη της Google θα διαπιστώσουμε ότι ουσιαστικά μας ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ,ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ , ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ , ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΣΑΝ  ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ...

 Πνευματικός κόσμος στις ημέρες μας  είναι η Google, τα στερεότυπα που ακολουθεί και που σε βάζει να ψάχνεις, αριστερά, δεξιά, κάνοντας κύκλους χάνοντας τον προσανατολισμό σου άρα και το πνεύμα σου!!

Πόσες είναι οι φορές που θέλαμε να ψάξουμε να βρούμε κάτι ηη να μάθουμε κάτι και βρίσκουμε τόσες ανακρίβειες που αναρωτιέσαι γιατί και σε τι ακριβώς εξυπηρετεί.Πόσες φορές έχει προσφέρει βήμα σε άτομα, ομάδες που υπηρετούν τα συμφέροντα του political correct, της παγκοσμιοποίησης, της πολυπολιτισμικότητας, της διαφορετικότητας, και αντίθεται φιμώνει την αντίθετη γνώμη και άποψη γιατί δεν εξυπηρετεί τα σχέδια που θέλει να προωθήσει η Ελίτ και όσοι πραγματικά κρύβονται πίσω από αυτήν ...

Και με την δύναμη που έχει αποκτήσει πλέον η τεχνολογία  όπως η Google  σου βάζει τις παρωπίδες σε καθοδηγεί αποπροσανατολίζοντας σε και σε κάνει πνευματικά ανάπηρο!!Γιατί αφήνεσαι ,όπως κάνεις και με το GPS!

Γιατί πολύ απλά δεν κάθεσαι πια να ψάξεις,  να συγκρίνεις, να αναλύσεις να κρίνεις από τις πηγές που υπάρχουν άπλετες και που βρίσκεις παντού..Και ποιές είναι αυτές ;; Τα βιβλία, οι διανοούμενοι οι πνευματικοί άνθρωποι, οι παλαιότερες γενεές του κόσμου μας συνολικά που είναι ουσιαστικά η κινητή ιστορία της ανθρωπότητας!!

Είναι αυτό που θέλουν να σβήσουν από τον ανθρώπινο χάρτη , από το dna και την μνήμη του ανθρώπου....

Γιαυτό και επιμελώς εξαφανίζουν η διαστρεβλώνουν τα πάντα..

Οι  σημερινοί ""πνευματικοί άνθρωποι -διανοούμενοι"" είναι καθαρά κατασκευασμένοι από την Ελίτ, την ΝΤΠ και όσους κρύβονται πίσω από αυτήν γιατί θέλουν τον άνθρωπο υποταγμένο, δούλο για να κατακτήσουν την ανθρωπότητα την ύλη της και να καταστρέψουν το πνεύμα γιατί αυτό είνα το ΦΩΣ!!

Ο καιρός ήρθε για να στραφούμε ουσιαστικά και τελικά στις παλαιότερες γενεές πνευματικών ανθρώπων , διανοουμένων που ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΞΥΨΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ !!ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗΣ ΟΜΩΣ  ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ, ΣΥΝΕΣΗ ,ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ!!

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΑΝ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ , ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...

 ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ......

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.