Σε αντίθετη πορεία με την κυβέρνηση η Όλγα Κεφαλογιάννη......Μίλησε για την προστασία πρώτης κατοικίας, για τις υποκλοπές!!!


 


 ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΑ Η ΟΛΑΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ...ΗΔΗ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ..

Η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη (της οποίας το όνομα περιλαμβάνεται στην λίστα με τα ονόματα που παρακολουθούνταν τα κινητά τους από το Predator) εξαπέλυσε νέες «ριπές» κατά του Κ.Μητσοτάκη χαρακτηρίζοντας «προβληματική»  τη διάταξη που απαγορεύει την ενημέρωση του παρακολουθούμενου ενώ για την προστασία της πρώτης κατοικίας διαχώρισε πλήρως την θέση της:

«Θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η πρώτη κατοικία θα πρέπει να προστατεύεται».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστή ιστοσελίδα, η Όλγα Κεφαλογιάννη είπε επί λέξει: «Η διάταξη αυτή που ψηφίσαμε φαίνεται τώρα πως είναι προβληματική. Η διάταξη εκείνη που απαγόρευε την ενημέρωση. Ερχόμαστε τώρα με έναν τρόπο να το θεραπεύσουμε βάζοντας τριετία, ένα μεγάλο διάστημα και την απόφαση ενός τριμελούς οργάνου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Να παρέχεται προστασία σε εκείνον που ήταν το θύμα της άρσης του απορρήτου και αυτό να γίνεται πραγματικά. Αυτά τα θέματα είναι θεσμικά, ξεπερνάνε μία κυβέρνηση θα πρέπει να τα δούμε πολύ πιο προσεκτικά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Όλγα Κεφαλογιάννη τόνισε: «Ναι μεν είναι σημαντική η εθνική ασφάλεια, ωστόσο, δεν πρέπει να καταστρατηγούνται θεμελιώδη ατομικά δικαιώματα και κανείς δεν μπορεί να επικαλείται απόρρητο απέναντι στην ΑΔΑΕ».

Όσον αφορά στην προστασία της πρώτης κατοικίας η Όλγα Κεφαλογιάννη χαρακτήρισε τραγικό να χάνει ένας συμπολίτης μας το σπίτι του και επεσήμανε πως είναι αναγκαίο η κυβέρνηση να δώσει λύσει ερχόμενη σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που έσπευσαν να κατηγορήσουν τους δανειολήπτες για τον πλειστηριασμό των σπιτιών τους. «Θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η πρώτη κατοικία θα πρέπει να προστατεύεται», σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.