Η τοποθέτηση του Νίκου Δένδια για το σκάνδαλο των υποκλοπών Τ ι ανέφερε σε συνέντευξη του στον "Ελεύθερο Τύπο"


 


Στην υπόθεση των υποκλοπών αναφέρθηκε για πρώτη φορά ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, το όνομα του οποίου φιγουράρει στη λίστα με όσους παρακολουθούνταν.

Σήμερα, για πρώτη φορά ο Νίκος Δένδιας, τοποθετήθηκε επί του θέματος, λέγοντας ότι ανησυχεί…

Ο υπουργός Εξωτερικών κληθείς να απαντήσει πώς θα διαμορφωθεί το πολιτικό κλίμα μέσα στο οποίο φαίνεται πώς θα βαδίσει η χώρα προς τις εκλογές του 2023 στον απόηχο και πρόσφατου δημοσιεύματος που περιελάβανε και τον ίδιο μεταξύ πολιτικών προσώπων για τα οποία ανέφερε ότι παρακολουθούνταν, είπε ότι ανησυχεί ιδιαίτερα.

Ειδικότερα σε συνένετυξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ανέφερε ότι αυτό που τον ανησυχεί και το οποίο απεύχεται «είναι να διαμορφωθεί ένα τοξικό πολιτικό κλίμα σε όλους τους τομείς, το οποίο θα επηρεάσει και τους τομείς της εξωτερικής πολιτικής και της εθνικής άμυνας, σε μια ιδιαιτέρως κρίσιμη συγκυρία».


Μάλιστα, όπως είπε, ελπίζει πως «ενόψει μιας χρονιάς, στην οποία σε κάθε περίπτωση θα διεξαχθούν εκλογές, θα επικρατήσει η στοιχειώδης σύνεση».

Υπενθυμίζεται ότι μερικές πριν «κύκλοι» του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, επεσήμαναν ότι είναι αδιανόητο και επικίνδυνο να υπονοείται ότι ο πρωθυπουργός παρακολουθούσε τον υπουργό Εξωτερικών, σχολιάζοντας το ίδιο θέμα.

«Είναι αδιανόητο και επικίνδυνο να υπονοείται ότι ο Πρωθυπουργός παρακολουθούσε τον Υπουργό Εξωτερικών. Η χώρα λαμβάνει συνεχώς μέτρα για την ασφάλεια των επικοινωνιών του Υπουργού Εξωτερικών και των μελών του ΚΥΣΕΑ, καθώς πολλοί εντός και εκτός Ελλάδας θα ήθελαν να ακούνε τις συνομιλίες τους», τόνιζαν κύκλοι του κ. Δένδια.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.