Γκάφα ολκής από το Ελεγκτικό Συμβούλιο...Διέγραψε έσοδα 69 δισ από την ΔΟΥ Πειραιά!!


 


 

Με αφορμή την συζήτηση στην Επιτροπή Απολογισμού και Ισολογισμού στη Βουλή  της έκθεσης του Ελεγκτικού Συνεδρίου  από την  βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κατερίνα Παπανάτσιου, διαπιστώθηκε στην έκθεση ότι υπάρχει μια διαγραφή εσόδων 69 δισ. από τη ΔΟΥ Πειραιά!Αναρωτήθηκε τι είδους  διαγραφή είναι και τι αφορά  το λάθος, γιατί πρόκειται για μεγάλο λάθος 69 δις ευρώ, δεν είναι  όχι μόνο λίγα, αλλά και αν είναι λάθος και με ποιά αφορμή και αιτία...

 Η αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Σωτηρία Ντούνη  ανέφερε στην Επιτροπή  ότι προσπάθησε πάρα πολλές φορές να πάρει διευκρινίσεις από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΑΑΔΕ.Από το ΓΛΚ και την ΑΑΔΕ ανέφεραν ότι πρόκειται ακριβώς περί λάθους, περί σφάλματος της αρμόδιας υπηρεσίας και του συγκεκριμένου υπαλλήλου, το οποίο προσπάθησαν να διορθώσουν. Αυτό που ξέρουμε, δεν έχουμε καμία άλλη ενημέρωση.  

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.