Ο Α.Μάρκελλος.figaro...Περίεργη ανάρτηση για τον Έβρο ..σε λιγες ωρες κατι ερχεται..


Ο Α.Μάρκελλος.figaro...Περίεργη ανάρτηση για τον Έβρο ..σε λίγες ώρες κάτι έρχεται..

Από χθες τουρκικές πηγές ανέφεραν ότι «οι Έλληνες συγκεντρώνουν δυνάμεις στον Έβρο». Αυτό ήταν το πρώτο περίεργο που ακούστηκε … Ο συνάδελφος Αλέκος Μάρκελλος εντόπισε το δεύτερο και σοβαρότερο, αφού δεν προέρχεται από τουρκική πηγή.

Ο Α.Μάρκελλος εντόπισε το μήνυμα που έγραψε στο twitter o αναπληρωτής διευθυντής του περιοδικού που εκδίδει η Figaro. 

Το μήνυμα είναι προειδοποίηση για το «τι θα γίνει σε λίγες ώρες στον Έβρο»…Όπως σωστά επισημαίνει ο Α.Μάρκελλος είναι μια περίεργη ανάρτηση.
Ελληνοτουρκικά, επείγον, «περίεργη ανάρτηση»:
-Ο J-Christophe Buisson, αναπληρωτής διευθυντής του περιοδικού της έγκριτης Γαλλικής Figaro, έγραψε τα εξής στο Twitter:
-«Παρακολουθείστε τις επόμενες ώρες τι θα συμβεί στη Θράκη, στον ποταμό “ Maritsa” (σημ: Έβρο), στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας.
Οι στρατοί είναι σε συναγερμό στο σημείο, καταφθάνουν πολλά στρατιωτικά οχήματα τις τελευταίες ώρες, χτίζονται φράκτες..».
Από κάποιες επαφές που ρώτησα μου είπαν πως «δεν υπάρχει κάτι ιδεταιρο


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.