Δεν υπάρχει οικονομική κρίση στήν Τουρκία..Η Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Mitsubishi ανοίγει εργοστάσιο για την παραγωγή του νέου Colt!!


Το μικρό Colt επανέρχεται στη ζωή το 2023 μετά από σχεδόν μία δεκαετία και η Mitsubishi αποφάσισε να κατασκευάζει τη νέα του γενιά στην Τουρκία, επενδύοντας στη γραμμή παραγωγής που διαθέτει η Renault στην Προύσα.

Η ιαπωνική εταιρεία είναι μέλος της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi και για τους ευρωπαϊκούς εμπορικούς της στόχους αξιοποιεί τις υποδομές της γαλλικής εταιρείας. Μία από αυτές είναι και το εργοστάσιο της Προύσας, στην Τουρκία, το οποίο προς το παρόν παράγει το Megane sedan.

Το τελευταίο όμως θα μεταφερθεί στο εργοστάσιο της Karsan, ώστε να αφήσει χώρο για την παραγωγή του νέου Colt - επιβεβαιώνοντας, έτσι, πως τα Mitsubishi που προορίζονται για την Ευρώπη θα έχουν την κατασκευαστική υπογραφή της Renault και απλώς το σήμα των τριών διαμαντιών στο ρύγχος τους.

  Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.