Υφυπουργός Εργασίας: ''Έχετε γίνει φτωχότεροι - Πάρτε τηλέφωνο στους παρόχους ενέργειας, θα δείξουν κατανόηση''''Πρέπει να καταλάβουμε ως κοινωνία ότι έχουμε γίνει φτωχότεροι'', συμβούλεψε τους πολίτες, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, ο υφυπουργός Εργασίας, Παναγιώτης Τσακλόγλου.
Στη συνέντευξή του, ο υφυπουργός Εργασίας, αφού τόνισε δύο φορές πως οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν γίνει φτωχότεροι, έδωσε τις συμβουλές του και εξέφρασε την ελπίδα ότι οι πάροχοι ενέργειας ''θα δείξουν κατανόηση''. 

''Μην ξεχνάτε αυτό που σας είπα, έχουμε γίνει φτωχότεροι συνολικά. Για το συγκεκριμένο πράγμα το οποίο αναφέρατε, διάβαζα κι εγώ σε εφημερίδες ότι κόπηκε το ρεύμα σε συνταξιούχο πολύ μεγάλης ηλικίας. Αυτές είναι κάποιες πραγματικά ακραίες περιπτώσεις το οποίο νομίζω ότι οποιοσδήποτε από τους αντίστοιχους θιγομένους έρθει σε επαφή με τον πάροχό του, εκεί -είναι ζήτημα του παρόχου βεβαίως, δεν λέω- αλλά νομίζω ότι εκεί θα δείξουμε την αντίστοιχη κατανόηση'', δήλωσε συγκεκριμένα ο υφυπουργός Εργασίας σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το αν η κυβέρνηση θα παρέμβει προκειμένου να μην κόβεται το ρεύμα σε ανθρώπους, ιδιαίτερα μεγάλης ηλικίας, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.