Μεταφορά στρατιωτικού υλικού από την Αλεξανδρούπολη για την Οκρανία



 

 

ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ

Το οχηματαγωγό “AYA M” που μεταφέρει στρατιωτικό υλικό των ενόπλων δυνάμεων της Πορτογαλίας οι οποίες μετέχουν στο ΝΑΤΟ, φτάνει απόψε στην Αλεξανδρούπολη σύμφωνα με το Marinetraffic.com και θα ξεφορτώσει άρματα και οχήματα.

 Αυτά στη συνέχεια θα μεταφερθούν με νταλίκες στην Ρουμανία, σε μια επιχείρηση θωράκισης των ανατολικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ. Πολύ κοντά δηλαδή στη Ουκρανία, όπου συνεχίζεται η ρωσική εισβολή, με τις γνωστές θηριωδείες των ταγμάτων του Πούτιν. Μάλιστα τα φορτηγά ήδη περιμένουν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για να φορτώσουν τα οχήματα με προορισμό την Ρουμανία.

Όπως αναφέρει το Marinetraffic.com, το “AYA M” ξεκίνησε από το λιμάνι Λεϊσόες της Πορτογαλίας με προορισμό την Αλεξανδρούπολη και αυτή την στιγμή πλέει στο Αιγαίο. Πρόκειται για ένα Ro-Ro/Container Carrier που ναυπηγήθηκε το 1995, πριν από 27 χρόνια δηλαδή στον Παναμά. Είναι χωρητικότητας 8407 τόνων και έχει μήκος 125.25 μέτρα και πλάτος 19.68 μέτρα.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.