Ενίσχυση σε επιχειρήσεις κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων πριν το Πάσχα


Όπως εξήγησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς, μιλώντας νωρίτερα στη Βουλή, υπάρχει μεγάλη αύξηση των ζωοτροφών τους τελευταίους μήνες, ως αποτέλεσμα της ενεργειακής κρίσης αρχικά και των συμβάντων που ακολούθησαν. «Με βάση τους κανόνες κρατικών ενισχύσεων και προκειμένου να ενισχύσουμε τους κτηνοτρόφους μας, στην αγορά ζωοτροφών, έρχεται διάταξη με την οποία αποφασίζεται η ενίσχυση των
κτηνοτρόφων. Με υπουργική απόφαση που θα εκδοθεί, το ποσό της ενίσχυσης που θα αποφασιστεί, θα είναι ακατάσχετο, για να μπορέσουν να το εισπράξουν οι κτηνοτρόφοι μας», είπε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και προσέθεσε: «Το ποσό της ενίσχυσης αυτής, θα είναι σε ποσοστό επί του τζίρου όλου του έτους 2021, ώστε να γίνει πιο δίκαιη η κατανομή του. Στόχευση μας είναι να μπορέσουμε πριν από το Πάσχα να καταβληθούν στους λογαριασμούς τους, τα ποσά τα οποία τους αναλογούν και που υπολογίζονται ότι είναι άνω των 45 εκατομμυρίων ευρώ».


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.