7.000 υγειονομικοί σε αναστολή για ένα πείσμα;



ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ. ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ Α(Χ)ΡΙΣΤΟΙ...ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ''ΑΣΚΗΣΗ'' ΚΙ ΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΜΕΙΩΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ. ΟΤΙ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΙΟ, ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ, ΜΑΣΚΕΣ ΚΛΠ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ''ΑΣΚΗΣΕΙΣ'' ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ...

Ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Κέλλας μιλώντας με υγειονομικούς ομολόγησε ότι 7.000 ανεμβολίαστοι υγειονομικοί βρίσκονται σε υποχρεωτική ανεργία λόγω «πείσματος» του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη!

«Το έχει πάρει πεισματικά ο Κ.Μητσοτάκης», ακούγεται να λέει σε ηχητικό που μεταδόθηκε στον «Focus FM» και πρόσθεσε ότι όταν τον είχαν ρωτήσει τι θα γίνει με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς είπε «τον Μάρτιο που με ρώτησαν τι θα κάνουμε με τους ανεμβολίαστους είπα, τέλειωσε». 

Παράλληλα ο ίδιος αναφέρεται και στο πρόσφατο ψήφισμα και τονίζει «λέει να τους απολύσουμε ή να παρατείνουμε την αναστολή; Είπα να τους απολύσουμε γιατί;». 
Στη συνέχεια είπε ότι «εάν απελευθερώσουν όμως τους χώρους για τους ανεμβολίαστους και δεν θα χρειάζεται πιστοποιητικό θα είστε και εσείς ελεύθεροι». 



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.