3 Φεβρουαρίου 2006 - o 11χρονος από την Βέροια Άλεξ Μεσχισβίλι χάνει τη ζωή του


Ήταν 3 Φεβρουαρίου του 2006, όταν o 11χρονος από την Βέροια Άλεξ Μεσχισβίλι, άφηνε την τελευταία του πνοή από το bullying μιας παρέας μικρών τραμπούκων της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω σε ένα ακόμη περιστατικό παρενόχλησης σε βάρος του, ο μικρός δέχθηκε σπρώξιμο, έπεσε, χτύπησε και σκοτώθηκε. Κοινώς δολοφονήθηκε.

Οι συγγενείς των νταήδων, που συμμετείχαν στο έγκλημα, φρόντισαν να εξαφανιστεί το σώμα του μικρού Άλεξ. Eφόσον δεν βρέθηκε το σώμα του μικρού δεν μπορούσαν να απαγγελθούν κατηγορίες, έτσι το έγκλημα παρέμεινε ατιμώρητο για πάνω από μια πενταετία.

Μόνο εξαιτίας της επιμονής της μητέρας του παιδιού σε συγγενείς και δράστες επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα για το κακούργημα της μη σκοπούμενης, θανατηφόρου σωματικής βλάβης και της περιύβριση νεκρού. Ποινές δυσανάλογες του εγκλήματος.

Το 2020 η υπόθεση μπήκε στο αρχείο…Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.