ΘΑΑΑΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ....


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 2/1/2022
Η κατάντια του πολιτικού συστήματος δεν έχει όρια. Και γιατί να έχει όταν εμείς οι ίδιοι αντί να διεκδικούμε απλά παρακαλάμε και αρκούμαστε στα ψίχουλα που μας πετάνε;
Αύξηση 11 ολόκληρα ευρώ στο βασικό μισθό όταν οι αυξήσεις σε ενέργεια και βασικά αγαθά έχει ξεπεράσει το 30% και θα ανέβει κι άλλο...Όταν για να μπορέσει κάποιος να εργαστεί πρέπει να δαπανά το 20% του μισθού του σε τεστ κι αν έχει και οικογένεια τότε το 20% γίνετε 30% ή και 40%.
Έκλεισαν ξανά με τρόπο πονηρό την εστίαση και τάζουν 500αρια πάλι.... Σε κλείνω αλλά θα σου πετάξω λίγα ψιχουλάκια για να μη μιλάς... ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΣ.
Βγαίνουν στα ΜΜΕ γραφικοί πλέον γιατροί(;) και λένε πως αν είχαμε εμβολιαστεί όλοι, δε θα μας ένοιαζαν τα κρούσματα. Κανείς δεν τον ρώτησε γιατί τότε σε άλλες χώρες που έχουν εμβολιαστεί ανεβαίνουν και πάλι κλείνουν;
Βρέθηκε ο γιος του Πρωθυπουργού θετικός λέει, αλλά δε μάθαμε τίποτα,  παρά μόνο τώρα που αυξήθηκαν τρελά τα κρούσματα!!!!
Και το καλύτερο; Μειώθηκε ο χρόνος καραντίνας!!!! ΘΑΥΜΑ - ΘΑΥΜΑ.
Χλευασμός και δίωξη σε όποιον διαφωνεί μέχρι να πάρει τα βουνά....
Έτσι θα γίνει κι ''αποκέντρωση'' και θα μείνει χώρος για νέους κατοίκους και θα αρπάξουν κι ότι δημιούργησαν οι άνθρωποι αυτοί.
Μονά - ζυγά δικά τους κι εμείς φιμωμένοι και μπουκωμένοι με ψίχουλα....






Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.