ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ...

 

Ζήτησα το λόγο γιατι χάνονται καθημερινά συνάνθρωποί μας που θα μπορούσαν να έχουν σωθεί αν είχατε ενισχύσει το σύστημα Υγείας. Είναι τραγικός απολογισμός. 

"Δεν πάει άλλο με την ανάλγητη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη" είπε ο Αλέξης Τσίπρας παρεμβαίνοντας στην ολομέλεια της βουλής ζητώντας εκλογές εδώ και τώρα, καταθέτοντας πρόταση μομφής. 

"Να φύγετε γιατί δεν αξίζει στην κοινωνία τέτοια παρακμή΄'

Στην ομιλία του, μεταξύ άλλων είπε

Ζήτησα εκτάκτως το λόγο γιατί η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός αρνούνται να καταλάβουν , να πάρουν μέτρα και έχουν αφήσει την κερδοσκοπία να λυμαίνεται τους πολίτες. Επειδή η διαφθορά και το ρουσφέτι οδηγούν γοργά την κοινωνία στην αποσάρθρωση και την οικονομία στο γκρεμο. 

Επειδή η τραγική αποτυχία του επιτελικού κράτους σε κάθε δοκιμασία παράγει ολοένα και πιο μαζικά φαινόμενα καταστολής και δίωξης με φαινόμενα ποδηγέτησης και εκβιασμού της ενημέρωσης και να οδηγούμαστε σε ερντογανοποίηση και ορμπανοποίηση της δημόσιας ζωής. Επειδή τίποτα καλύτερο δεν έχει να περιμένει η κοινωνία από αυτή την κυβέρνηση. Αντιμετωπίζουν τα πάντα με όρους επικοινωνίας.  

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.