Ευάγγελος Αντώναρος...Η Ελλάδα δεν είναι Γερμανία, η κοινωνία βράζει ούσα έτοιμη να εκραγεί.

 Με την υπο-οργάνωση που τους διακρίνει και την τάση τους να "υποτάσσονται" αδιαμαρτύρητα στις εκάστοτε επιταγές του κράτους, οι Γερμανοί έχουν σαλτάρει καθώς διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να τιθασεύσουν την πανδημία.

Παραδείγματα: Στο πλαίσιο της αυστηροποίησης των μέτρων η μη ορκισμένη ακόμη νέα κυβέρνηση Σόλτς όχι μόνο προανήγγειλε τη γενική υποχρεωτικότητα για εμβολιασμό από τον Μάρτιο αλλά σχεδόν σε όλα τα κρατίδια ετοιμάζονται να εφαρμόσουν το λεγόμενο σχέδιο 2Gplus σύμφωνα με το οποία μόνο εμβολιασμένοι και νοσήσαντες θα μπορούν να μπαίνουν σε εστίαση και λιανεμπόριο -- αλλά κι αυτοί μετά από τεστ.

Και το πιο εξωφρενικό: Οι ανεμβολίαστοι -- που ποσοστιαία είναι στη Γερμανία όσοι και στην Ελλάδα -- μπαίνουν ουσιαστικά σε καραντίνα. Στο σπίτι τους δεν θα μπορούν να δέχονται παρά μόνο δύο άτομα από άλλο νοικοκυριό.

Φαντάζομαι όλα αυτά θα φτάνουν στα αυτιά του ημέτερου Μητσοτάκη και, όπως τον βλέπω, μάλλον θα μπει στον πειρασμό να τα εφαρμόσει κι εδώ. Άλλωστε η τάση του είναι να βάλει τα πόδια σ' ένα παπούτσι για όλους τους Ελληνες που τον αμφισβητούν -- εμβολιασμένους κι ανεμβολίαστους.

Μόνο που εδώ δεν είναι Γερμανία και η κοινωνία, για όποιον ξέρει να την αφουγκράζεται και δεν περιορίζεται να κινείται μεταξύ Λυκαβηττού και Βορείων Προαστίων, βράζει κι είναι έτοιμη να εκραγεί.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.