Το συμβούλιο της ΔΟΕ συνεδρίασε στην Αθήνα!

 

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ), το οποίο συνεδρίασε χθες στην Αθήνα, αποφάσισε να εγκρίνει την αλλαγή εθνικότητας για έναν αθλητή ενόψει των Ολυμπιακών Χειμερινών Αγώνων του Πεκίνου 2022.
 Πρόκειται, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΔΟΕ, για τον Τζακ Γκόουερ, αθλητή του αλπικού σκι, που «μετακομίζει» από τη Μεγάλη Βρετανία στην Ιρλανδία.

 Εν τω μεταξύ αισιόδοξα είναι τα μηνύματα από την προετοιμάσια του Πεκίνου για τους Ολυμπιακούς Χειμερινούς Αγώνες (4-20/2/22).

  «Είναι πραγματικά ευχάριστο να βλέπουμε τα σχόλια που είχαμε από τουςαθλητές. Πολλοί από αυτούς τους αθλητές είναι Ολυμπιονίκες. Και τα σχόλια που είχαμε είναι ομόφωνα θετικά όσον αφορά τον ίδιο τον χώρο, αλλά και την οργάνωση γύρω από τους Αγώνες και τον ενθουσιασμό τους καθώς αυξάνεται η συμμετοχή στο Πεκίνο 2022», είπε μετά τη συνάντηση ο αθλητικός διευθυντής της ΔΟΕ Κιτ ΜακΚόνελ. 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.