ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 16/8/2021
Ο Αλβανός μελισσοκόμος που συνελήφθη για τη φωτιά στη Σταμάτα Αττικής δεν ήταν τυχαίος...Αλήθεια τον είδατε πουθενά; Μάθατε το όνομα του; Αν δικάστηκε ,τι ποινή του επιβλήθηκε κλπ; Κι ούτε θα μάθουμε ποτέ ...
Το σχέδιο εξόντωσης της παραγωγικής βάσης της χώρας πάει όπως το έχουν σχεδιάσει μιας κι εμείς κλειστήκαμε μέσα από φόβο μην αρρωστήσουμε, μην καούμε, μην, μην ,μην.
Η τεράστια έκταση που κάηκε δεν ήταν όλη δασική. Υπήρχε  μεγάλη έκταση αγροτοκτηνοτροφική. Καλλιέργειες,ελιές, αμπέλια, περιβόλια κλπ. Τα μελίσσια μόνο που χάθηκαν στις περιοχές που κάηκαν είναι ανυπολόγιστη ζημιά .Όχι μόνο οικονομική αλλά κυρίως ζημιά στην ίδια τη φύση και την τροφή μας. 
Βρήκαν μάλιστα και τρόπο να στρέψουν τους πολίτες της πόλης και τους δημοσίους εναντίον των ανθρώπων της παραγωγής.
Με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που εξέδωσαν για απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση κλπ φωτογραφίζουν τους μελισσοκόμους.
ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΓΙΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ''ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΩΝ'' ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΗ ΣΑΝ ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΑ!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ. ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ....
ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΖΟΓΕΛΟΥΣΕ Ο ''ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ'' ΟΤΑΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ...



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.