Τραγωδία στη Νίκαια φορτηγό παρέσυρε 6χρονο κορίτσι


Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 14:00 στη Νίκαια όταν μία γυναίκα με δύο παιδιά διέσχιζαν την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη.
Ένα 6χρονο κορίτσι βρήκε τραγικό θάνατο όταν φορτηγό το παρέσυρε και το σκότωσε στη Νίκαια, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη.
Σύμφωνα με το MEGA, το κορίτσι μαζί με ακόμα ένα παιδί, τη 12χρονη ξαδέρφη της και συνοδευόμενα από τη μητέρα, διέσχιζαν τον δρόμο όταν το φανάρι άναψε πράσινο για τα αυτοκίνητο και τότε φορτηγό, χωρίς να τους αντιληφθεί, παρέσυρε το παιδί, το οποίο κατέληξε στο σημείο.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το όχημα ήταν πολύ ψηλό και δεν είδε καν τα παιδιά, ενώ δεν άκουσε τα ουρλιαχτά της γυναίκας που του φώναζε.
Άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο άρχισαν να του κάνουν νοήματα και να του ζητούν να σταματήσει για να μην παρασύρει και το δεύτερο παιδί, περιγράφουν χαρακτηριστικά οι μάρτυρες.
«Δεν πρόλαβαν να διασχίσουν τον δρόμο»
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο STAR, όταν άναψε πράσινο για τα αυτοκίνητα η γυναίκα με δύο παιδιά, 6 και 14 ετών περίπου, δεν είχε προλάβει να διασχίσει τον δρόμο μέχρι το διάζωμα. Τότε η γυναίκα προσπάθησε να τρέξει με τα παιδιά για να προλάβει και άρχισε να ουρλιάζει στο φορτηγό, το οποίο είχε ξεκινήσει και δεν τους είχε δει καν να διέρχονται από τον δρόμο. Το φορτηγό, όπως επισημαίνει ήταν πολύ ψηλό, χωματουργικό.

Καθώς ο οδηγός του φορτηγού φάνηκε να μην αντιλαμβάνεται τι γίνεται, άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο, άρχισαν να του κάνουν σινιάλο και τότε σταμάτησε, ωστόσο, για την 6χρονη ήταν αργά καθώς όπως ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας είχε ήδη χτυπήσει θανάσιμα το κορίτσι με την μπροστινή του ρόδα.
«Πήγα εκεί του φώναζα να σταματήσει, να κάνει πίσω να μην χτυπήσει και το άλλο παιδάκι. Ήδη το ένα το είχε πιάσει με τη ρόδα» αναφέρει δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας από το σημείο.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.