ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;

φώτο twitter
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 8/7/2021
Ο υπουργός Superman ήταν αυτός που ξεπούλησε την Ολυμπιακή κι έγινε η αιτία να διαλυθούν τα αεροδρόμια μας και η βαριά βιομηχανία αεροσκαφών. Μετά ξεπούλησε τη ΔΕΗ που έχουμε άφθονη πρώτη ύλη για να βάλουμε παντού ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά...

Για αντιστάθμιση όμως της βιομηχανίας αεροσκαφών και της βιομηχανίας όπλων, έχουν κάνει άλλες γερμανικές συμφωνίες.

Εμείς πλέον αγοράζουμε πυρομαχικά, ακόμη και  στολές στρατού και ναυτικού, αεροπορίας, αλλά και τρόφιμα  και ανταλλακτικά, από γερμανικές εταιρείες που έχουν έδρα στην  Τουρκία και γράφουν  made in Turkey...


Θα αγοράσουμε Rafale και φρεγάτες και ότι θέλεις, αλλά   γιατί τα αγοράζουμε;
Για να αντιπαρατεθούμε με την Τουρκία και όποιον άλλον μας επιβουλεύεται και ειδικά στα πετρέλαια που μας έλεγαν πως δεν υπάρχουν, αλλά τελικά και υπάρχουν και είναι άφθονα...

Γιατί όμως πασχίζουμε να βγάλουμε πετρέλαια, αφού ο Πρωθυπουργός μας έχει πρήξει με την πράσινη ενέργεια και τα πράσινα άλογα του;
Λόγω της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής; Θα παγώσει η βόρεια Ευρώπη γι αυτό θέλουν την δική μας πρώτη ύλη ,λιγνίτη και πετρέλαιο ,αέριο κλπ. 

Όλα για το θεαθήναι..
ΘΑΑΑ αγοράσουμε ΘΑΑΑΑ κάνουμε κι όλοι στην ΕΕ γελάνε μαζί του και μαζί μας.
Πως θα φορτίζεις τα ηλεκτρικά αυτοκινητάκια και τι θα κάνεις τις μπαταρίες μετά; Πράσινα ηλεκτρικά κουραφέξαλα.

Οι μπαταρίες θα μολύνουν το περιβάλλον πολύ περισσότερο από τα συμβατικά αυτοκίνητα.
Δεν τους αφορά το πως θα επιβιώσουμε εμείς, το μόνο που θέλουν είναι να ξεπουλήσουν στους κολλητούς την πρώτη ύλη της χώρας, τα πετρέλαια, το λιγνίτη κλπ.
Ούτως ή άλλως αυτοί θα μένουν στο εξωτερικό...
Το μόνο που τους νοιάζει  είναι να έχουν γεμάτους λογαριασμούς και να έρχονται ξανά και ξανά σαν σωτήρες.
Σε λιγάκι θα έρθει ο δήμαρχος και μετά το αμόρε της ρακέτας...


Ο αγωγός τι απέγινε; Πράσινος κι αυτός;

Το ασφαλιστικό που ψήφισαν, εφαρμοζόταν ήδη ένα μήνα πριν, ίσως και περισσότερο,αλλά μόνο εδώ και όχι στην υπόλοιπη Ευρώπη όπως μας έλεγαν.
Κι αυτό γιατί στα άλλα κράτη δεν υπάρχει εισφορά εργοδότη και περίθαλψη και η σύνταξη είναι θέμα εργαζομένου και κράτους.
Είναι άλλες οι συνθήκες εργασίας, γι αυτό έχουν και τεράστιους μισθούς σε σύγκριση μ' εμάς.

Όλα αυτά είναι σχεδιασμένα από την οικογένεια που κυβερνά σε συνεννόηση με τις πολυεθνικές. Οι ελληνικές επιχειρήσεις έκαναν τα κουμάντα τους με το ισχύον εργασιακό. Είχαν μια ισότιμη αντιμετώπιση με τις πολυεθνικές που αφού είχαν έδρα εδώ ακολουθούσαν το ελληνικό εργασιακό περιβάλλον.
Τώρα τέλος η όποια ισότητα γιατί για τις ελληνικές θα ισχύει εν μέρει ενώ για τις πολυεθνικές καταργείτε. Θα έχουμε αθέμιτο ανταγωνισμό πλέον .

Είναι ξεκάθαρο πως η εργασία την περίοδο της καραντίνας ήταν δοκιμαστικό. Ούτε ένσημα δεν έχουν κολλήσει σ αυτούς που ήταν σε αναστολή!
Αυτό προβλέπεται και με την κάρτα εργασίας που θα σου κρατάνε ένα κομμάτι από το μισθό σου για να πάρεις σύνταξη 330 ευρώ...

 Οτι είπε στο πρώτο του διάγγελμα το κάνει κατά γράμμα ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ μου.
Έρχεται και εθνικός κουμπαράς που θα κάνουν κουμάντο ΚΆΠΟΙΟΙ ''ΕΙΔΙΚΟΙ'' πάλι...

 Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ.

 
Κάποιοι πριν μερικά χρόνια, είχαν τα κότσια να παραιτηθούν , έγινα εκλογές κι εμείς όχι μόνο δεν το είδαμε αλλά τους αφήσαμε κι έξω από τη βουλή!!!!


ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ...

ΚΙ ΟΛΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΙΛΟΤΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ.....


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.