Σαν σήμερα πέθανε ο Κυριάκος Φιλίππου της ΦΑΓΕ


Έφυγε από τη ζωή ο βιομήχανος Κυριάκος Φιλίππου του ομίλου ΦΑΓΕ.

Θλίψη σκόρπισε η είδηση ότι πέθανε ο Κυριάκος Φιλίππου. Ο βιομήχανος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Η ανακοίνωση του θανάτου του:

«Εχθές έφυγε από τη ζωή ο Κυριάκος Φιλίππου. Ένας πρωτοπόρος, οραματιστής που άλλαξε τη βιομηχανία τροφίμων στην Ελλάδα και έφερε το όνομα της ΦΑΓΕ στα πέρατα του κόσμου. Επιστήμονας, δίκαιος εργοδότης, γενναιόδωρος, αιώνιος εξερευνητής του καλλίτερου, αφήνει πίσω του μια κληρονομιά επιχειρηματικού ήθους».

Η οικογένεια Αθ. Φιλίππου ξεκίνησε το 1926 με το πρώτο γαλακτοπωλείο στην Αθήνα. Το 1970 η ΦΑΓΕ έγινε η πρώτη εταιρία που εισήγαγε επώνυμα προϊόντα γιαουρτιού στην ελληνική αγορά, ενώ το 1990 κατέκτησε το κοινό της Αμερικής με το στραγγιστό γιαούρτι.

Το 2000 η τρίτη γενιά της οικογένειας Φιλίππου ανέλαβε τη διοίκηση της ΦΑΓΕ, συνεχίζοντας τη διεθνή ανάπτυξη της εταιρίας.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.