Η ζωή μας κύκλους κάνει

φώτο ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ από aggelokastro-news

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 7/4/2021

Το τραγικό περιστατικό στην πόλη της Κυπαρισσίας σήμερα, μας έδειξε με τον πλέον σκληρό τρόπο την απόγνωση των πολιτών και το πόσο εύκολο είναι να ξεσπάσει εμφύλιος ανάμεσα μας, λόγω της φτώχειας, της ανέχειας, της αδικίας  και της κατάθλιψης στην οποία έχουν βυθιστεί πλέον οι πολίτες της χώρας.
Πως η  απόγνωση μπορεί να οπλίσει το χέρι ενός ανθρώπου και να στραφεί εναντίον του  ''παιδιού'' του. Οι ξένων συμφερόντων εταιρίες που δρουν ανεξέλεγκτα και χρεώνουν οτι τους κάνει κέφι,  φυσικά δεν έχουν καμιά ευθύνη. Την πλήρωσε  ένας  αθώος νέος άνθρωπος και φυσικά το παιδάκι του, που έμεινε ορφανό σε μια στιγμή...
Μέχρι τώρα οι άνθρωποι  αυτοκτονούσαν, τώρα  άρχισαν  να στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου.
Οι υπεύθυνοι όμως παραμένουν ατιμώρητοι, αυτοί που όπλισαν το χέρι τους. Η πονηριά όμως βρίσκεται στον τρόπο που προσπαθούν τα ΜΜΕ να καλύψουν την οικονομική απόγνωση κι εκεί επιστρατεύουν τις μάσκες.
Έβγαλε όπλο και σκότωσε το ''παιδί''  του για μια μάσκα.. Για να μη μαθαίνει ο κόσμος τι γίνετε. Όλα αυτά την ώρα που έχουν αρχίσει να κολλάνε χαρτιά κατασχέσεων σε μαγαζιά και σπίτια η ΑΑΔΕ, η ΔΕΗ, οι τράπεζες, ακόμα και οι εταιρείες  τηλεφωνίας.
Οι ηθικοί αυτουργοί όλων αυτών των εγκλημάτων  συνεχίζουν την καταστροφή, ενώ την ίδια  ώρα , χρησιμοποιούν τα ίδια κόλπα για να τραβήξουν το βλέμμα μας αλλού.

Θυμήθηκαν μετά από 11 ολόκληρα χρόνια να ταυτοποιήσουν  τους ''φονιάδες'' της Μαρφίν!!!

Ότι έκαναν τη δεκαετία του '90 με τη 17 Νοέμβρη....
Πάλι ο κύριος Χρυσοχοΐδης ήταν υπουργός. 
Μιλάμε για τρομερές ικανότητες.
Η Μαρφίν είναι ένα θέμα που καίει πολύ τους πολίτες 
και θα τραβήξει τα βλέμματα από τους Λιγνάδη, Φουρθιώτη και αυτού του ''αγίου' ανθρώπου  του Ριχάρδου που αθωώθηκε αλλά δε θα στραφεί  εναντίον  αυτών που τον ταλαιπώρησαν  τοοοοοσοοοο.
Ίσως έτσι γλιτώσουν και κάποιοι τις αποζημιώσεις που έβγαλε το δικαστήριο στους συγγενείς των θυμάτων της Μαρφίν.....

Ποιος φοβάται ποιον και γιατί; 


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.