ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ (6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1941 05:15)




Σαν σήμερα στις 6 Απριλίου του 1941 ακριβώς 83 χρόνια πριν οι Γερμανοί επιτέθηκαν και εισέβαλαν στην πατρίδα μας, στις 05:15 το πρωϊ! Μετά τόν νικηφόρο πόλεμο στα ελληνοαλβανικά βουνά , το ΟΧΙ ...ακολούθησε η μάχη των ΟΧΥΡΩΝ όπου οι Έλληνες αντιστάθηκαν ηρωϊκά !Αλλά οι ορδές των δυνατών τεχνικά Γερμανών λύγισε την αντίσταση μας...Και έτσι στις 27 Απριλίου  του 1941 οι Γερμανοί μπήκαν πανηγυρικά στην Αθήνα ...αντικρύζοντας όμως μια άδεια έρημη Αθήνα...Άδειοι δρόμοι κλειστά παράθυρα ..ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΓΗ απλώνονταν σε όλη την πόλη...Κ έτσι ξεκίνησε μια εποχή τρόμου βασανιστηρίων ,επισητιστικής κρίσης...ΜΑΥΡΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ  απλώθηκε σε όλη την πατρίδα μας.....



Τέσσερα χρόνια φρικτής κ αδυσώπητης κατοχής....ΔΙΣΤΟΜΟ,ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ,ΚΟΜΜΕΝΟ ΑΡΤΑΣ,ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΚΡΗΤΗ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ... .Από τό διάβα τους οι Γερμανοί αφάνισαν ολόκληρα χωριά ...περιοχές...βασάνισαν και σκότωσαν ολόκληρους πληθυσμούς,λήστεψαν κ ξερίζωσαν περιουσίες κ καλλιέργειες.....ΜΙΣΟΣ ΜΙΣΟΣ...... Και τόν Οκτώβριο του 1944 μετά από  τήν συντριβή τους στο Δυτικό μέτωπο... αλλά και την αξιοθαύμαστη αντίσταση των Ελλήνων που τόσο επαίνεσαν οι ξένοι ηγέτες  αλλά και ο ίδιος ο Χίτλερ  αποχώρησαν..αφήνοντας πίσω τους μια κατεστραμμένη  και έρημη χώρα..



Και πήρε χρόνια για να ανασυγκροτηθεί η πατρίδα....Και όμως βοήθησε την Γερμανία να σταθεί πάλι στα πόδια της να πάει πιο πίσω την επιστροφή των οφειλών της Γερμανίας (κατοχικό δάνειο-πολεμικές αποζημειώσεις) με την ενοποίηση της...Και όμως η Γερμανία επιμένει σε μια τακτική κ πολιτική αμφισβήτησης ,εκβιασμού, εκφοβισμού και απαξίωσης της Ελλάδος και κάθε τι ελληνικού...Ο λόγος ,οι λόγοι; Πολλοί κατά την γνώμη μου!!

Αν ανατρέξουμε στην ιστορία αυτήν καθ αυτήν το μίσος (γιατί ουσιαστικά μίσος είναι) των Γερμανών προς την πατρίδα μας δεν ξεκινάει με την έναρξη και την λήξη της κατοχής1941-1944 αλλά πάει πιο πίσω πιο παλιά....Ήδη απο τό 8 αιώνα μχ με την  ίδρυση της Αγίας Ρωμαικής αυτοκρατορίας όπου ο Κάρολος ο Α! γνωστός ως Καρλομαγνος θεώρησε τον εαυτό του και την "" αυτοκρατορία "" του  ως συνεχιστές της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και αμφισβήτησε εμπράκτως την δύναμη ,πολιτική στρατιωτική αλλά και θρησκευτική -πολιτιστική επιρροή της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας στον τότε γνωστό κόσμο..Οι Τεύτονες μισούσαν κάθε τι ελληνικό -ρωμαίϊκο,,Και ας προσπάθησαν με κάθε τρόπο να αλώσουν την πραγματική Ρωμαϊκή  Ανατολική Αυτοκρατορία. Και ας εκστράτευσαν εναντίον της με τiς σταυροφορίες, αλλά δεν κατάφεραν να καταστρέψουν το DNA του Έλληνα-Ρωμιού-Βυζαντινού...Του αδούλωτου και απροσκύνητου στην ψυχή Ελληνα....Και στο πέρασμα των αιώνων ο Έλληνας υπέμενε τά πάνδεινα από το πέρασμα των κάθε λογιών  βαρβάρων οθωμανών -φράγκων..... Και οι τεύτονες- γερμανοί συνέχιζαν το καταστροφικό τους έργο..Έπαρση για τα δικά τους πολιτικοστρατιωτικά κατορθώματα ,μίσος για κάθε τι ελληνικό πνευματικό -πολιτιστικό ηθικό....και αυτό γιατί το ίδιο τό ελληνικό πνεύμα τους επέτρεψε να γίνουν ένα έθνος σύγχρονο.

Αλλά τό καθαρά πολιτικο-στρατιωτικό κατεστημένο  πάντα είχε έντονη αντιδραστική καταπιεστική και κυρίως αντιεθνική πολιτική απέναντι στους τότε υπόδουλους Έλληνες..Μην ξεχνάμε λοιπόν οτι ο Μέτερνιχ με την  πολιτική του αντιμετώπισε εχθρικά και με μίσος την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 ,άσχετα  μετά την νικηφόρα εξέλιξη της επανάστασης τον ανάγκασε να τοποθετηθεί υπέρ της ανεξαρτησίας της πατρίδος μας! Βέβαια οι Μεγάλες Δυνάμεις μας επέβαλαν στην αρχή έναν Βαυαρό ως βασιλιά της Ελλάδος τον Όθωνα και αργότερα έναν Δανό με γερμανικές ρίζες τον Γεώργιο...

Όπως επίσης οι Γερμανοί ήταν πίσω απο τον ατυχή ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897 διεκδικώντας με αυτόν τον τρόπο λεφτά που μας είχαν ""δανείσει""... Πίσω απο κάθε ατυχία και δυστυχία της πατρίδας πάντα οι γερμανοί """φίλοι"" μας... Όπως είναι πίσω από την γενοκτονία των Ποντίων καθώς και πίσω από την Μικρασιατική καταστροφή όπου όχι μόνο η Ντόϊτσε μπάνκ χρηματοδότησε τους τούρκους αλλά ο στρατός τους ,εκπαίδευσε τους τούρκους του Κεμάλ για τον αφανισμό των Ελλήνων της Ιωνίας... Και φτάνουμε στον ΒΠΠ και στην κατοχή με τα γνωστά αποτελέσματα..



Και παρόλα αυτά μετά το τέλος του πολέμου βοηθήσαμε ως νικητές στην αναγέννηση και ανάπτυξη της Γερμανίας στέλνοντας  χιλιάδες μετανάστες να εργαστούν στα εργοστάσια της και τις οφειλές του κατοχικου δανείου και των πολεμικών αποζημιώσεων θα τα παίρναμε πίσω μετά την ενοποίηση της Γερμανίας...Αλλά  πάλι δυστυχώς οι Γερμανοί μας εξαπάτησαν , μας εξαπατούν με την βοήθεια των προδοτών πολιτικών μας..Οχι μόνο δεν πήραμε πίσω αυτά που μας οφείλουν αλλά μας  επέβαλαν μια σκληρή πολιτική λιτότητας, αφαίμαξης του ελληνικού λαού στην βάση της προτεσταντικής ηθικής,φτώχεια κατακόρυφη πτώση του βιοτικού επιπέδου ,κλείσιμο επιχειρήσεων ,αυτοκτονίες....Η άλ
ωση της πατρίδας αυτήν την φορά με οικονομικά μέσα...Η ενωμένη Γερμανική Ευρωπη κυριαρχεί...

Ειδικά τώρα που η Ελλάδα έχει σοβαρό πρόβλημα με την λαθρομετανάστευση η Ευρώπη και αναφέρομαι στην Γερμανία τι θέση πήρε ….ΟΥΔΕΤΕΡΗ ….Άρα …..ΚΑΜΜΙΑ!


Τι κάνουν οι πολιτικοί μας  από οποιαδήποτε πολιτική παράταξη;;  Απολύτως τίποτα ! Αντίθετα δικαιολογούν με κάθε γελοίο τρόπο  τις πολιτικέςτης Γερμανίας,,,Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Άδωνις Γεωργιάδης ""Οι Γερμανοί και η Μέρκελ είναι φίλοι μας"" ,,,θα τους επιστρέψουμε τα δανεικά...Ξεχνάει φαίνεται το παρελθόν που είναι η βάση για το παρόν αλλά κυρίως για το μέλλον.Να βασιστούμε στις ΥΓΙΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ που υπάρχουν  και πολύ σύντομα θα εμφανιστούν

Ως έθνος πληρώσαμε μεγάλο φόρο οικονομικά,ηθικά,υλικά στο βωμό της αλαζονείας των Γερμανών . Άραγε ήταν λάθος η επιλογή μας αργότερα να εμπιστευθούμε την  Γερμανία άρα και την Γερμανική Ευρωπαϊκή Ένωση...

Οι Γερμανοί δεν είναι φίλοι μας

Ήρθε η ώρα να ανατάξουμε τις πραγματικές δυνάμεις του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και της ΕΛΛΑΔΑΣ απέναντι  στους""φίλους""μας ..ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ -ΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΗΘΙΚΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ !Ξέρουμε τις δυνάμεις μας ,τι είμαστε ικανοί  να δημιουργήσουμε κ αινα δώσουμε  στον κόσμο όλο.. Ο καιρός ήρθε..


Θα κλείσω  με τα λόγια του Νίτσε  για την ΕΛΛΑΔΑ

 Νίτσε:

Όλα τα δηλητήρια του φθονου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους.

Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες.

Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδον πάντα τόσο τα άρματα άσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους (Έλληνες), οι οποίοι τελικά αθλούνται οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με αχίλλειο πήδημα.

Αναστασία


 

 Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.