Η Μεγάλη μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας θα κρατήσει μέχρι το 2070.


Το μαγνητικό πεδίο του ήλιου αυτή την περίοδο είναι αδύναμο,το οποίο και επιτρέπει την είσοδο των κοσμικών ακτίνων στο ηλιακό σύστημα. Με όλα αυτά μπαίνουμε σε μια περίοδο πιο ψυχρή πουν μπορεί να κρατήσει έως 50 χρόνια. Με την μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας περισσότερες κοσμικές ακτίνες εισέρχονται στην ατμόσφαιρα της γης. Αυτά τα σωματίδια δρουν ως νέφος με ιονισμό που μεταφέρεται στις χαμηλές νεφώσεις.

Ορισμένες κοσμικές ακτίνες φθάνουν ακόμα και μέχρι την επιφάνεια της γης και έτσι μπορεί να προκαλέσουν:
1: Tυφώνες ,κυκλώνες ,καταιγίδες.
2: Χαλάζι
3: Πλημμύρες
4: Παγκόσμια Ψύξη
5: Ηφαιστειακή Δραστηριότητα,Σεισμούς
6:Κεραυνούς και Ηλιακές Εκπλήξεις άνευ προηγουμένου.

Το Grand Solar Minimum και οι ψυχρότερες φάσεις του ιστορικά, συνδέονται με την ξηρασία, τα κύματα θερμότητας και τις πυρκαγιές λόγω ακραίων διαταραχών.

Το Great Solar Minimum, εμφανίζεται περίπου κάθε 200 χρόνια.
Το τελευταίο αξιοσημείωτο γεγονός, ήταν το Dalton Minimum την περίοδο 1790 – 1820,το οποίο ιστορικά στο Βόρειο Ημισφαίριο, έφερε μια μικρή παγετωνική περίοδο με διάρκεια περίπου 50 ετών.

Πηγή: ELQuintanaRoo.mx


Διαδώστε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.