Μητσοτάκης: «Τα social media κάνουν κακό στη Δημοκρατία». ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 12/3/2021

ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ  ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ  ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ.

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
«Έτσι όπως λειτουργούν σήμερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι αλγόριθμοι των μεγάλων πλατφορμών που χρησιμοποιούν στην ουσία αναπαράγουν και επιβραβεύουν τις όποιες απόψεις μπορεί να ήδη έχουν, δημιουργούν στεγανά, στεγανά έντασης, όχι διαλόγου, στεγανά οπού ανατροφοδοτούνται τα στερεότυπα τα οποία έχουμε και αυτό είναι καλό για την Δημοκρατία μας, είναι κακό για το επίπεδο του διαλόγου μας, διότι εγκλωβίζονται με αυτό τον τρόπο οι νέοι στις απόψεις τους χωρίς να αναπτύσσουν την κριτική τους σκέψη, χωρίς να αμφισβητούν αυτό το οποίο βλέπουν, αυτό το οποίο οποιοσδήποτε μπορεί αν τους σερβίρει», είπε χαρακτηριστικά ο Κ.Μητσοτάκης, θυμίζοντας Ρ.Τ.Ερντογάν. 



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.