Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ


Υπέροχο ρεαλιστικό τοιχογράφημα με την εξέλιξη του Έλληνα πολεμιστή από την αρχαιότητα έως και την σύγχρονη εποχή.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ  ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΗ ...
ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ,
ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ 
ΝΑ  ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ''ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ'' ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ''ΨΑΓΜΕΝΩΝ'', ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ 1821 ''ΦΤΙΑΞΑΜΕ'' ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ''ΠΡΙΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ''...
ΟΤΑΝ ΔΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΚΟΠΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ.
ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΟΜΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ...
 
ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΙΣΑΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ. 
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΤΟ 1821 ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ''ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ'' ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ!!!
ΗΤΑΝ Η ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΩΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!
ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!!Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.