Όταν ο Έλληνας κλαίει, οι πολιτικοί πρέπει να ντρέπονται. Σε απόγνωση οι άνθρωποι της παραγωγής...




ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ....

Στο έλεος του θεού  οι κάτοικοι της Λέσβου με τους παράνομους μετανάστες να κυκλοφορούν οπλισμένοι και να σφάζουν τα ζώα τους, την ώρα που η αστυνομία αντί να τους προστατεύσει ασχολείται με το να επιβάλει πρόστιμα σε Έλληνες πολίτες.

Πριν από περίπου 20 ημέρες είχαμε δημοσιεύσει   το βίντεο με την τραγική κατάσταση  που ζει ο κτηνοτρόφος Φώτης Γιούνης, ο οποίος είχε βρει απομεινάρια σφαγμένων ζώων από το κοπάδι του στα γειτονικά ρέματα, ενώ είχε καταγγείλει πως κυκλοφορούν στην περιοχή συμμορίες ένοπλων παράνομων μεταναστών. 


Μετά από και τη δημοσίευση του τότε βίντεο, δεν έγινε τίποτα, καθώς οι αρχές είναι μάλλον απασχολημένες με τα πρόστιμα σε πολίτες για τον κορωνοϊό και  τις καταγγελίες για δήθεν κορωνοπάρτι.

Οι κλοπές όμως συνεχίζονται και οι άνθρωποι βρίσκονται  σε απόγνωση.




Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.