Κορωνοϊός: «Ασφυξία» στο Θριάσιο - Σταμάτησε να δέχεται ασθενείς στα Επείγοντα


Δραματική είναι η κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής εξαιτίας των πολύ αυξημένων εισαγωγών ασθενών με κορωνοϊό αλλά και λόγω του μεγάλου αριθμού ανθρώπων που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ. Όπως έγινε γνωστό, από το απόγευμα της Δευτέρας το Θριάσιο Νοσοκομείο σταμάτησε να δέχεται ασθενείς στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), την ώρα που οριακή είναι η κατάσταση και στα άλλα νοσοκομεία της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, στο ΤΕΠ του συγκεκριμένου νοσοκομείου επικρατεί πλέον το αδιαχώρητο από ασθενείς.

Μάλιστα, για αρκετά περιστατικά με Covid 19 αποφασίζεται η μετακομιδή τους στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Η κατάσταση που επικρατεί στο Θριάσιο έρχεται να συμπληρώσει την εικόνα που καταγράφηκε χθες κατά την εφημερία στον «Ευαγγελισμό» που θύμιζε «μάχη» με τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ να περιμένουν στην ουρά για να μεταφέρουν ασθενείς στο νοσοκομείο.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.