Πως θα γίνει το άνοιγμα κομμωτηρίων και κέντρων αισθητικής



Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της αυριανής συνεδρίασης των λοιμωξιολόγων αναμένεται να οριστεί το σταδιακό άνοιγμα της αγοράς  από την προσεχή Δευτέρα όπου, πρόκειται να ανοίξουν κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και καταστήματα μανικιούρ - πεντικιούρ.

Όπως έχει παρατηρηθεί και σε προηγούμενα ανοίγματα της αγοράς, τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής δεν θεωρούνται εστίες υπερετάδοσης του ιού, συνεπώς θα μπορούν να ανοίξουν με ασφάλεια.

Εκτός  απροόπτου αναμένεται να ανοίξουν τη Δευτέρα και θα ανοίξουν με αυστηρούς κανόνες. Όλα τα κομμωτήρια θα δέχονται μόνο ραντεβού και θα υπάρχει ελάχιστος αριθμός πελατών ανά τετραγωνικό μέτρο. Ο χώρος των καταστημάτων (κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, καταστήματα μανικιούρ - πεντικιούρ) θα αερίζεται συχνά ενώ θα είναι υποχρεωτική για όλους η χρήση μάσκας.

Επόμενος στόχος είναι το άνοιγμα των καταστημάτων τη Δευτέρα 29 Μαρτίου. Αυτό θα γίνει με τη χρήση νέου πενταψήφιου αριθμού, το 13032 το οποίο θα έχει 3ωρη διάρκεια και δεν θα μπορεί ο πολίτης να στείλει νέο SMS.



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.