Κηφισός: Σοβαρό τροχαίο με φορτηγό - Διεκόπη η κυκλοφορία


Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας, στο ρεύμα της καθόδου και συγκεκριμένα λίγο μετά την Ιερά Οδό. Ένα φορτηγό έφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα ένα τμήμα του φορτηγού να πέσει στον παράδρομο και το υπόλοιπο να κλείσει σχεδόν τις τρεις λωρίδες της Εθνικής στο συγκεκριμένο σημείο. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμό του οδηγού, χωρίς να είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του. Άγιο είχε κι ένα ζευγάρι που επέβαινε σε μοτοσικλέτα. Η μοτοσικλέτα έπεσε, σύρθηκε για αρκετά μέτρα, αλλά το ζευγάρι τραυματίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες ελαφρά και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η Τροχαία εξέδωσε σχετικά ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι: "λόγω τροχαίου ατυχήματος στη Λ. Κηφισού στο ύψος της συμβολής της με την Ιερά Οδό, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ανωτέρω σημείο στη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, καθώς και στον παράδρομο της Λ. Κηφισού, στο ανωτέρω σημείο".

Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.