Νεκροί δύο πράκτορες του FBI κατά τη διάρκεια σύλληψης υπόπτου για παιδική πορνογραφία


AP Photo/Marta Lavandier

Δύο πράκτορας του FBI σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν ενώ επέδιδαν ένταλμα έρευνας σε υπόθεση εκμετάλλευσης παιδιών στη Φλόριντα, μετέδωσε νωρίτερα η «The Miami Herald».

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, οι δύο πράκτορες πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν από ένοπλο άνδρα το πρωί της Τρίτης.

Μια άλλη ομοσπονδιακή πηγή ανέφερε ότι τουλάχιστον τρεις πράκτορες τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια της επιδρομής. Σύμφωνα με τους New York Times, οι δύο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση.
Ο φερόμενος δράστης βρέθηκε νεκρός και όπως μετέδωσε η «The Herald», ο ένοπλος φέρεται να αυτοκτόνησε μετά από «αντιπαράθεση» που κράτησε αρκετές ώρες, κατά τη διάρκεια της οποίας «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι.

Ο δράστης φέρεται να κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Η ομάδα παιδικής πορνογραφίας του FBI είχε φτάσει στην οικία του για να πραγματοποιήσει μία έρευνα ρουτίνας βάσει εντάλματος, προκειμένου να κατασχεθεί ο υπολογιστής του υπόπτου και να αναζητηθούν περαιτέρω στοιχεία.


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.