Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας με άρρωστο παιδί στη Δροσιά

φώτο αρχείου

Μια πολύ δύσκολη επιχείρηση απεγκλωβισμού βρίσκεται σε εξέλιξη στη Δροσιά καθώς μια οικογένεια έχει αποκλειστεί ενώ ανήλικο μέλος της παρουσιάζει υψηλό πυρετό και πρέπει να διακομιστεί στο νοσοκομείο άμεσα.

 Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, η οικογένεια είναι αποκλεισμένη εδώ και τρεις μέρες με το παιδί να έχει πυρετό για δύο μέρες. Χθες το σημείο προσέγγισε η Πυροσβεστική όπου παρέδωσε βοήθεια.

Στην επιχείρηση έχει ενταχθεί και μπουλντόζα του στρατού η οποία προσπαθεί να απομακρύνει το χιόνι από το δρόμο προς το σπίτι, πράγμα το οποίο καθίσταται δύσκολο καθώς έχουν πέσει και δένδρα.

Περισσότερα σε λίγο...


Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.