Ελλάκτωρ: Αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο – Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Καλλιτσάντσης και δυο στελέχη

 

Παραιτήθηκε από τη θέση του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ελλάκτωρ ο κ. Δημήτριος Καλλιτσάντσης, όπως αποφασίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης.
Παράλληλα, από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελλάκτωρ παραιτήθηκαν επίσης ο κ. Τάκης Δουμάνογλου, Σύμβουλος και Μη Εκτελεστικό μέλος καθώς και ο κ. Μιχαήλ Κατούνας, Σύμβουλος και Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων και Αμοιβών.

Σύμφωνα με κύκλους της αγοράς, οι παραιτήσεις των κ.κ. Δουμάνογλου και Κατούνα ήταν σε μεγάλο βαθμό αναμενόμενες δεδομένων των εξελίξεων στην εταιρεία, εντύπωση προκαλεί όμως η παραίτηση του κ. Δημήτρη Καλλιτσάντση, ο οποίος μέχρι πρότινος τελούσε σε πλήρη σύμπνοια με τις αποφάσεις του αδερφού του και Διευθύνοντος Συμβούλου, Αναστάσιου (Σάκη) Καλλιτσάντση.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με την εταιρεία η οποία παρέπεμψε στις επίσημες ανακοινώσεις που θα εκδοθούν αύριο το πρωί.

Η παραίτηση του κ. Δημήτρη Καλλιτσάντση έρχεται λίγες μόνο ημέρες πριν την κρίσιμη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρείας, στις 7 Ιανουαρίου, κατά την οποία αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις τόσο για την αλλαγή της διοίκησης όσο και για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 50 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ο κ. Δημήτριος Καλαλλιτσάντσης και ο αδερφός του, Αναστάσιος Καλλιτσάντσης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, ο οποίος παραμένει στη θέση του, πρόσφατα συμφώνησαν την πώληση της πλειοψηφίας των μετοχών τους στους εφοπίστές κ.κ. Μπάκο και Καϋμενάκη.

https://www.newsbomb.gr/

 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.