Στη φυλακή οι συλληφθέντες για το κύκλωμα της κοκαΐνης


Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια,  οι έξι συλληφθέντες ως μέλη κυκλώματος διακίνησης κοκαϊνης στα βόρεια προάστεια της Αττικής, σε "επώνυμους" παραλήπτες. Οι περισσότεροι από την κατηγορουμένους, δήλωσαν χρήστες και εξαρτημένοι από τα ναρκωτικά. Τον ίδιο ισχυρισμό προέβαλε και ο φερόμενος ως αρχηγός της σπείρας ο οποίος ισχυρίστηκε ότι αναγκάστηκε να διακινεί τα ναρκωτικά για να εξασφαλίσει τη δόση του. Υπέδειξε μάλιστα ως "εγκέφαλο" τρίτο πρόσωπο που δεν έχει συλληφθεί.

Από την πλευρά της,  η σύζυγός του μίλησε για τη  βασανιστική κατάσταση που βίωνε εξαιτίας της εξάρτησής του από τα ναρκωτικά, ενώ η αδελφή της που επίσης είναι κατηγορούμενη, ισχυρίστηκε ότι έκρυβε την  κοκαίνη στο σπίτι της για να εξασφαλίσει τη δόση της. 

zougla.gr
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.