Μέχρι 9 άτομα σε κάθε σπίτι. Ετοιμάζουν εφόδους στα σπίτια;




Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να δώσει νέες εντολές στις δυνάμεις ασφαλείας για εισβολές σε σπίτια στα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, καθώς όπως δήλωσε χθες ο πρωθυπουργός θα επιτρέπεται μέχρι  9 άτομα σε κάθε σπίτι. Όσοι πολίτες ''τολμήσουν'' να καλέσουν περισσότερους θα δεχθούν το πρόστιμο των 3.000 ευρώ για δημιουργία συνωστισμού. 


Θρησκευτική ευλάβεια ως προς την τήρηση των μέτρων ζήτησε χθες ο Πρωθυπουργός, περιγράφοντας το φετινό πλαίσιο εορτασμού, από τις αγορές μέχρι το ρεβεγιόν, χωρίς όμως να αποκαλύπτει πότε θα ανοίξουν ναοί και λιανεμπόριο.

Ειδικά για το τελευταίο, ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους πολίτες να γιορτάσουν το πολύ με ακόμη μια οικογένεια πλην της δικής τους και μάξιμουμ 9 άτομα, ''για να μην αναγκαστούμε να κλείσουμε πάλι''. 

Στο ίδιο, αυστηρό, χριστουγεννιάτικο πλαίσιο δεν θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις από την μία Περιφέρεια της χώρας σε άλλη, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες λίγες στιγμές χαλάρωσης τις παραμονές και ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, παράθυρο που σε κάθε περίπτωση άφησε χθες ανοικτό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Αν βάλουμε λοιπόν δυνατά τη μουσική θα μπουκάρουν για έλεγχο;
Ας τους αφήσουμε να τρέχουν.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.