Μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ προετοιμάζονται για πιθανές αναταραχές ενόψει εκλογών


Νωρίτερα, αξιωματούχοι και αρχές επιβολής του νόμου σε πολλές πολιτείες και πόλεις ανακοίνωσαν σχέδια αντιμετώπισης βίας και πολιτικής αστάθειας κατά τις προσεχείς εκλογές. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τα σχέδια κυμαίνονται από την αντιμετώπιση μεμονωμένων βίαιων περιστατικών, έως και βίαιες διαδηλώσεις μεγάλης κλίμακας.

Μεγάλες πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες ετοιμάζονται για πιθανή αναταραχή μετά τις επικείμενες προεδρικές εκλογές.

Παράθυρα τραπεζών, καταστημάτων, ξενοδοχείων και επιχειρήσεων, μεταξύ άλλων, στην Ουάσινγκτον και τη Νέα Υόρκη έχουν καλυφθεί με ξύλινα πάνελ, ενώ έχουν κατασκευαστεί ξύλινοι φράκτες γύρω από πολλά κτίρια.



Παρόμοιες προετοιμασίες έχουν γίνει σε άλλες πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένης της Βοστώνης και της Φιλαδέλφειας.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.