Άμεσα ...επιστρεπτέα στα δημόσια ταμεία η Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4!


Θα δοθεί στα τέλη του Νοεμβρίου αλλά δεν αναστέλλονται οι πληρωμές φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ οπότε θα την... επιστρέψουν στις 30 Νοεμβρίου

Αμεσα επιστρεπτέα στα δημόσια ταμεία θα είναι η Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4, με το «κόλπο» που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Ειδικότερα η Επιστρεπτέα Προκαταβολή Νο 4, ελάχιστου ύψους 1.000 ή 2.000 ευρώ, θα δοθεί στους επαγγελματίες, στο τρίτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, οι οποίοι θα πρέπει να την «επιστρέψουν» στις 30 Νοεμβρίου, καθώς σχεδιάζεται να μην δοθεί αναστολή στην πληρωμή των δόσεων του φόρου εισοδήματος και του ΕΝΦΙΑ.

Αναστολή πληρωμής δίνεται σίγουρα, μόνο για τον ΦΠΑ του Νοεμβρίου. Αντίθετα, δεν θα δοθεί αναστολή της πληρωμής των δόσεων του φόρου εισοδήματος και του ΕΝΦΙΑ, προκειμένου να μην διευρυνθεί η «τρύπα» στα δημόσια ταμεία και εκτοξευτεί σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα το έλλειμμα του προϋπολογισμού.

Έτσι, οι επαγγελματίες που θα εισπράξουν την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4, περί τα τέλη του μήνα, ουσιαστικά, θα την επιστρέψουν στις 30 Νοεμβρίου στα δημόσια ταμεία, ημέρα που λήγουν οι προθεσμίες για την πληρωμή των δόσεων του φόρου εισοδήματος και του ΕΝΦΙΑ.

Πάντως, σημειώνεται ότι, τυπικά, η αποπληρωμή του κρατικού δανείου Νο4, θα ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2022, από τον Ιανουάριο του 2022 και μετά το επιτόκιο θα είναι 0,83%, με βάση τα σημερινά δεδομένα των επιτοκίων.

sofokleousin.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.