Κορονοϊός: Ο στρατός αναπτύσσει “κινητό” νοσοκομείο έξω από το 424 ΓΣΝ στη Θεσσαλονίκη


Η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη με τον κορονοϊό είναι τραγική. Γι΄ αυτό το λόγο ζητήθηκε η περαιτέρω υγειονομική συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη Θεσσαλονίκη από την εξάπλωση του στελέχους κορωνοϊού “Covid-19”, με απόφαση της Πολιτικής & Στρατιωτικής Ηγεσίας το ΓΕΣ προβαίνει σε ανάπτυξη της 300 ΚΥΜΕΑ (Κινητής Υγειονομικής Μονάδος Εκτάκτων Αναγκών) στον προαύλιο χώρο του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως (ΓΣΝΕ).

Η κατάλληλη διαμόρφωση που έχει ζητηθεί αναμένεται να ολοκληρωθεί την προσεχή Πέμπτη, ώστε να μπορεί να δεχτεί, εφόσον απαιτηθεί, ασθενείς, ώστε να εξοικονομηθεί χώρος για ασθενείς “Covid-19” εντός κυρίως νοσοκομείου.

Η 300 ΚΥΜΕΑ θα διαθέτει πενήντα κλίνες νοσηλείας και Ακτινολογικό Εργαστήριο, το οποίο είναι απαραίτητο για τη διάγνωση των επιπτώσεων της ασθενείας στο θώρακα. Διευκρινίζεται ότι η Κινητή Υγειονομική Μονάδα Εκτάκτων Αναγκών δεν διαθέτει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

militaire.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.