Πέτσας: Δεν αποκλείεται νέο lockdown


Μέχρι να καλύψουν οι τράπεζες τα ίχνη τους θα έχουμε κορωνοιό!
Με το πρώτο lockdown μόνο οι τράπεζες και τα πολυεθνικά super market δεν έκλεισαν αλλά δεν αναρωτήθηκε κανείς γιατί...
Το μέλημα της κυβέρνησης είναι οι πλειστηριασμοί και το πως θα καλύψουν τους δικούς τους μέσα από αποφάσεις του ΣΤΕ.
Ουσιαστικά έχουμε άτυπο capital control και επιβολή των ηλεκτρονικών  υπηρεσιών  των τραπεζών.
Τις χωρίζουν σε καλές και κακές ώστε τα δάνεια να πάνε σε άγνωστα funds ,(δικά τους είναι, δεν είναι και τόσο άγνωστα γι' αυτούς) με σκοπό να καλυφθεί η ανακεφαλαιοποίηση τους.

Το να υπάρχει όριο στα ποσά συναλλαγών λόγω ιού είναι τουλάχιστον κοροϊδία. Αν κάνεις ανάληψη μέχρι 400 ευρώ δεν κολλάς, μόνο πάνω από 400 είναι επικίνδυνο!.

Το ψηφιακό σύστημα που ετοιμάζουν είναι η κάλυψη της κλεψιάς τους και μόλις επιβληθεί θα ''πέσει'' το σύστημα και θα χαθούν τα ίχνη ...

Τα δάνεια που έχουν δώσει όλα αυτά τα χρόνια τα έχουν πάρει πίσω 3 φορές από τους δανειολήπτες κι άλλες 3 από το κράτος με ανακεφαλαιοποιήσεις. Πάλι από τους πολίτες δηλαδή!!!

Ο κυριος Πετσας  μιλησε για νεο lockdown!!!

''Δεν θα διστάσουμε να κάνουμε ό,τι χρειαστεί'' είπε ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown και σημείωσε πως ''δεν αποκλείουμε τίποτα''

«Πιο πολύ μας ανησυχεί η έκρηξη στα κρούσματα. Θέλουμε να αποφύγουμε τα χειρότερα» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο νέου lockdown, ο Στέλιος Πέτσας υπογράμμισε πως «δεν αποκλείουμε τίποτα όταν έχουμε πει πως δεν μπαίνει σε ζυγαριά η προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής».

Όσον αφορά το ερώτημα σε ποια περίπτωση θα επιβληθεί ένα νέο lockdown, απάντησε πως «δεν είμαστε εκεί» αλλά «έχουμε όλες τις επιλογές στο τραπέζι».



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.