Εμπρησμοί αυτοκινήτων τη νύχτα σε Παλλήνη και Ασπρόπυργο



Επτά αυτοκίνητα κάηκαν χθες αργά το βράδυ της Δευτέρας σε Παλλήνη και Ασπρόπυργο. 

Στην Παλλήνη, ύστερα από ένα μπαράζ εμπρησμών καταστράφηκαν πέντε οχήματα. Αρχικά εκδηλώθηκε φωτιά σε αγροτικό όχημα στην οδό Κλεομένους. Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα. 

Στη συνέχεια η Πυροσβεστική κλήθηκε για φωτιές σε αυτοκίνητα στην οδό Πυθαγόρα και στην οδό Ασκληπιού. Τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη κάηκαν από δύο αυτοκίνητα. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα.

Στον Ασπρόπυργο,  μετά τη μία τα ξημερώματα η Πυροσβεστική έσβησε φωτιά σε αυτοκίνητο στη λεωφόρο Δημιουργίας.

Περίπου πέντε ώρες αργότερα, η Πυροσβεστική κλήθηκε και πάλι για φωτιά σε αυτοκίνητο στον Ασπρόπυργο, αυτή τη φορά στη θέση Δύο Πεύκα.

 Στις επτά το πρωί, πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε μοτοσικλέτα στην Καλλιθέα, στην οδό Αχιλλέως.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.