Η αλήθεια για τον εμφύλιο, οι ομοιότητες με σήμερα


Ο εμφύλιος ξεκίνησε αφού συμφωνήσαν  το ΚΚΕ και οι Χύτες να 'φάνε' πρώτα τον Άρη Βελουχιώτη.Και του την έφεραν αφού έδωσε τη διαταγή η τότε κυβέρνηση Παπανδρέου να πάει μια ομάδα με τον έμπειρο Κλάρα στην Πελοπόννησο να πιάσει όλους τους δοσύλογους πριν φύγουν και γίνει σκοτωμός μεταξύ των χωριών. 
Είχαν κάνει μεγάλες καταστροφές με τους Γερμανούς και γενοκτονίες.

Έτσι κι έγινε και μόλις πήγαν κάτω είχαν ήδη δώσει εντολή στους Χύτες να κάνουν εκκαθαρίσεις και να τις ρίξουν στον Κλάρα που θα έφτανε σε λίγο.

Έτσι ξεκίνησε η κατάσταση, του την έφεραν, με σχέδιο Άγγλων, διαταγή Παπανδρέου και συμφωνία του ΚΚΕ όχι του ΕΑΜ και των Χυτών.

Έτσι αποφάσισαν να τον φάνε και τον έφαγαν.
Αφού κατάλαβε οτι τον είχαν προδώσει και ότι του την έφεραν οι Άγγλοι που ήταν στους κύκλους του ΚΚΕ αφού από κει έπαιρναν χρυσές λίρες κι από τους δεξιούς.
Τον φάγανε και οι δυο μαζί και μετά τα έριξαν όλα σ' αυτόν.

Έτσι ξεκίνησαν τον εμφύλιο,όσο ζούσε κανείς δεν τολμούσε να ξεκινήσει εμφύλιο.

Τον έφαγαν γιατί ήξερε τον χρηματοδότη και ήταν ο μόνος που φώναζε να πάμε με το έτσι θέλω στο τραπέζι των νικητών.

 Και οι δυο έχουν το ίδιο αφεντικό το φωνάζουμε χρόνια τώρα, το ΚΚΕ ανεβαίνει  όσο υπάρχει η Χρυσή Αυγή και το αντίστροφο. 

Τώρα το ΚΚΕ με τους μουσουλμάνους είναι ένα και το αυτό, τους χρηματοδοτεί η στοά με τον Σόρος για μπροστινό.

Το ΚΚΕ και η Αγγλική Στοά ήθελαν ανεξάρτητη Μακεδονία. Σας θυμιζει κατι;
Τότε αφού είχαν διαλύσει το Μαυροβούνιο και είχαν ιδρύσει την Αλβανία είχαν αποσπάσει κομμάτι της Ρωμυλίας να το κάνουν κράτος.
Πρόλαβαν τότε το ξεπούλημα της συνθήκης Κούπερ στους Αμερικανούς.

Τα έδωσε ο Τσόρτσιλ στο σκάφος του Ωνάση για να μην διασπαστούν  όπως  ήθελε η αγγλική ελίτ, από την Ελλάδα και γίνει ανεξάρτητη Μακεδονία.

Στη συνθήκη Κούπερ έλεγε καθαρά οτι πάνω στην Μακεδονία  είχε  κοιτάσματα  ουρανίου κι έκαναν εξορύξεις οι Γερμανοί που είχαν δώσει και καλά την μεγάλη  εξόρυξη και ηλεκτρική μονάδα.

Τον Παπακωνσταντίνου τον δοσύλογο των Γερμανών με αρχιμπράβους τους Πούλους, που μετά τον έφερε υπουργό ο Καραμανλής ο προδόταρος και μετά έφερε  τον ανιψιό του ο ΓΑΠ.

 Τις συνέπειες βιώνουμε ακόμη και σήμερα, όπως είπε τότε ο Ζίγδης στη βουλή στον Καραμανλή. ''Αυτά που έκανες, δυστυχώς δε θα τα πληρώσουμε τώρα εμείς αλλά όλη η Ελλάδα και οι επόμενες γενιές....  

 
Το ίδιο σχέδιο έχουν βάλει σε εφαρμογή και σήμερα είναι ξεκάθαρο!!!



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.