Η ανάρτηση του Ε.Αντώναρου για τον «ιδιώτη» και η απάντηση του Ν.Χαρδαλιά: «Προσοχή-σοβαρευτείτε»

Άγρια διαδικτυακή κόντρα Χαρδαλιά – Αντώναρου με εκατέρωθεν πυρά ... Η ανάρτηση του Ε.Αντώναρου για τον «ιδιώτη» και η απάντηση του Ν.Χαρδαλιά:                                    
 «Προσοχή-σοβαρευτείτε»              

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, φαίνεται πως... ενοχλήθηκε από την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου για τον ορισμό της λέξης «ιδιώτης» και του απάντησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο Νίκος Χαρδαλιάς που έχει δείξει μέχρι στιγμής πως δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και πως κατακρίνει οποιονδήποτε έχει αντίθετη άποψη με αυτόν έστρεψε στα «βέλη» του στον Ευάγγελο Αντώναρο. 


Ο κ. Αντώναρος σε ανάρτησή του, την οποία παραθέτει ο Νίκος Χαρδαλιάς, υποστηρίζει ότι «η λέξη ιδιώτης έχει στα ελληνικά δύο έννοιες:

 1. Άτομο χωρίς δημόσια ιδιότητα 

2. Αμαθής, ευτελής, ηλίθιος».

Οπως γράφει σε δική του ανάρτηση στο twitter o κ. Χαρδαλιάς: «Προσοχή! Σοβαρευτείτε αμέσως! Κινδυνεύετε να ταυτιστείτε ως ιδιώτης που είστε και με τις δύο έννοιες της δικής σας χθεσινής ανάλυσης της λέξης Ιδιώτης...»

pronews.gr

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΛΕΞΗ ΙΔΙΩΤΗΣ ..ΣΑΝ ΕΝΝΟΙΑ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ  Η ΟΡΘΗ ,,
Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΛΑ ΑΓΓΛΙΣΤΙ ΙDIOT





Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.