Πάλι εμείς φταίμε, ως πότε θα μας σώνουν;


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 10/8/2020

Το κόλπο παλιό και δοκιμασμένο. Ο απατεώνας θα αρχίσει να φωνάζει και να σου ρίχνει την ευθύνη . Είναι η τακτική του θρασύ,του κουτοπόνηρου, του απατεώνα...

Ο λαός λέει, φωνάζει ο κλεφτής να φοβηθεί ο νοικοκύρης...

Το ίδιο κάνουν πάντα... Μαζί τα φάγαμε, εσείς μας ψηφίσατε, εμείς το είχαμε πει εσείς δεν το καταλάβατε καλά, είστε ανυπάκουοι και μεταδίδεται τον ιό, αν βγείτε από τα σπίτια σας όταν βρέχει  θα πεθάνετε, σας σώσαμε!!!  κλπ. 

Είπε ο Βασίλης Κικίλιας:

«Δυστυχώς, η μετάδοση του ιού, παρουσιάζει επικίνδυνα αυξητικές τάσεις. Κάνω για ακόμα μια φορά, έκκληση στη νεολαία και στους πολίτες που δεν τηρούν τα βασικά μέτρα ατομικής προστασίας, μάσκες, κανόνες υγιεινής, αποστάσεις ασφαλείας, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους, απέναντι στις ευπαθείς ομάδες, στους υπόλοιπους συμπολίτες μας και στη χώρα» αναφέρει σε δήλωση του ο υπουργός Υγείας και προαναγγέλλει νέα μέτρα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις μέτρων από την Προεδρεία της Κυβέρνησης».

Καταστράφηκε η οικονομία και τώρα μέσω των προστίμων βγάζουν τα 'επιδόματα' που ακόμα δεν έχουν δώσει αλλά κυρίως τώρα με το 'φταίξιμο' θα σταματήσουν κι αυτά.

Προωθούν με διχασμό των πολιτών την άρνηση νοσηλείας επειδή δήθεν δεν πιστεύουμε πως υπάρχει ιός οπότε αν αρρωστήσουμε να αρνηθούμε τη νοσηλεία σε νοσοκομείο!!!

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ;;

Νοσοκομεία που πληρώναμε ,πληρώνουμε και θα πληρώνουμε αλλά δε θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λόγω ανυπακοής!!!

Εθνικό σύστημα υγείας που καταστράφηκε από τα μνημόνια που έφεραν και τις απολύσεις γιατρών και νοσηλευτών. 
Εθνικό σύστημα υγείας που καταστράφηκε από τις φαρμακευτικές εταιρείες που χρέωναν τριπλάσιες τιμές  με τις ευλογίες διοικητών από κομματικούς χώρους ...

Εθνικό σύστημα υγείας που καταστράφηκε  επειδή ήταν δημόσιο, δικό μας δηλαδή, και δε θέλαμε να μας πάρουν τη δόξα των απολύσεων...

Μείωση των δημοσίων υπαλλήλων αλλά μόνο στην υγεία και στην παιδεία!!! 
Έχουμε όμως θέση καλοπληρωμένη 'παρακολουθητή του έργου της κυβέρνησης'..

Κατά τα άλλα η μάσκα είναι υποχρεωτική και θα φταίμε είτε τη φοράμε είτε οχι.




Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.