Οι άρπαγες ετοιμάζονται να ''τελειώσουν'' αυτούς που θέλουν να ''σώσουν''!!!!

Αφού έστρεψαν τους ηλικιωμένους εναντίον των νέων  με πρόσχημα τον κίνδυνο να κολλήσουν κορωνοιό από αυτούς τους ''απείθαρχους'', ήρθε η ώρα να στρέψουν τους νέους εναντίον των παππούδων τους, εναντίον των ριζών τους!!!

Ανακοίνωσαν και ελέγχους στα γηροκομεία για τον ιό κι αυτό είναι που τρομάζει πιο πολύ... Θα τους βγάλουν θετικούς και θα δώσουν ''διαταγή'' με πονηρό όπως πάντα τρόπο, ώστε να μην φταίνε, για να τους ξεκάνουν. Ακριβώς όπως έγινε στην Ιταλία, στην Ισπανία κλπ....

 ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ. 
ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ...

Λες κι αυτοί οι άνθρωποι δε δούλεψαν, δεν πλήρωσαν τόσα χρόνια εισφορές.
Και δούλεψαν και πλήρωσαν και μάλιστα χρυσοπλήρωσαν , αλλά οι άρπαγες τα έφαγαν όλα.... Κι αφού τα έφαγαν, μας έριξαν και το φταίξιμο.  

Θυμάστε;
ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ....

Το μοντέλο για την ανάπτυξη της χώρας που σχεδιάζει η κυβέρνηση περιέγραψε ο επικεφαλής οικονομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής», θεωρώντας αναγκαία την εφαρμογή του κεφαλαιοποιητικού συστήματος στο ασφαλιστικό -προϊδεάζοντας για τις κυβερνητικές παρεμβάσεις που θα ακολουθήσουν-ώστε «να πάψει το κράτος να παίρνει τα λεφτά των νέων και να τα δίνει στους ηλικιωμένους», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.