ΤΣΙΡΛΙΝΤΕΡΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ 1970


Αναδημοσίευση από την ομάδα Αιτωλία και Ακαρνανία στο πέρασμα του χρόνου, Aetolia Acarnania tempus,
κ τον πολύ καλό ερευνητή συντοπίτη κ φίλο ΑΛΕΞΙΟ ΚΑΤΕΦΙΔΗ


 Αγρίνιο κεντρική πλατεία, περίοδος χούντας(εικάζω 1970). Όχι δεν είναι καρναβάλι, εξάλλου ενδυματολογικά καλοκαίρι δείχνει. Σχεδόν μισός αιώνας, πολύ πιο πριν "εισέλθουν" η "μάσκα" και εν προκειμένω όπως πρόσφατα το "Cheerleading"(κοινώς "Mαζορέτες") στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το Αγρίνιο πρωτοπορούσε τότε μέσα από τις εκδηλώσεις των "Παπαστρατείων", φανταστείτε 50 χρόνια πριν. Πηγή φωτογραφίας το πολύτιμο αρχείο για την πόλη μας της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου(Γ.Ε.Α.).



Ο καλός φίλος Αλέξης ενημέρωσε ότι οι τσιρλιντερς είχαν έλθει απο την Γαλλία κ ότι ήταν ΕΝΗΛΙΚΕΣ Κ όχι ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ!

ΝΑΤΑΣΑ

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.