Η Τουρκία απαιτεί από τη Γαλλία συγγνώμη για το επεισόδιο ανοιχτά της Λιβύης


Η Τουρκία απαιτεί συγγνώμη από τη Γαλλία για το επεισόδιο που έγινε ανοιχτά της Λιβύης! Σε μία ακόμη επίδειξη τουρκικού θράσους ο ΥΠΕΞ Μ.Τσαβούσογλου, ζητά από το Παρίσι, γιατί μια τουρκική φρεγάτα εγκλώβισε γαλλικό πολεμικό πλοίο!!!

Ο  Τσαβούσογλου δήλωσε  ότι περιμένει από το Παρίσι «να ζητήσει συγγνώμη» .
Η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας, Φλοράνς Παρλί είχε θέσει το συμβάν κατά τη διάρκεια συνάντησης των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, ενώ είχε εξαγγελθεί έρευνα για τη διαλεύκανσή του.
Όπως όλα δείχνουν η Συμμαχία και ο Γενικός Γραμματέας της Γ.Στόλντεμπεργκ “μαγειρεύουν” το πόρισμα για να μην προκαλέσουν τη δυσαρέσκεια της Τουρκίας.

militaire.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.