Εθνικόφρων δεν είναι αυτός που νομίζει ότι ο ήλιος ανατέλλει από τη Δύση



Ο μεταρρυθμιστικός «Ιός», για την μαζική εκτέλεση των συνταξιούχων , υπάρχει, αφού παρασκευάστηκε σε Κινεζικό εργαστήριο, και κυκλοφορεί αλλά μέχρι σήμερα έχει χαμηλότερη μεταδοτικότατα και θνησιμότητα, σε σχέση με αυτά που περίμεναν οι δημιουργοί του.

Η βάση του νέου Κορωνοϊού του 2019 είναι ο κορωνοϊός που προκαλεί το συνάχι. Στόχος τους ήταν να παράγουν έναν ιό που μεταδίδεται εύκολα και γρήγορα σαν το συνάχι .

 Ο Κορωνοϊός , απομονώθηκε για πρώτη φορά το 1931, όταν αποδείχθηκε ότι μια οξεία αναπνευστική λοίμωξη των κοτόπουλων σε ένα πτηνοτροφείο στη Βόρεια Ντακότα είχε προκληθεί από μολυσματικό ιό βρογχίτιδας.
 Στη δεκαετία του 1940, απομονώθηκαν δύο ακόμη ζωικοί Κορωνοϊοί , ο ιός ηπατίτιδας ποντικιών και ο μεταδοτικός ιός γαστρεντερίτιδας .
Οι ανθρώπινοι Κορωνοϊοί , ανακαλύφθηκαν στη δεκαετία του 1960 στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες, στα πλαίσια προγραμμάτων βιολογικού πολέμου που έκαναν πειράματα με τους γνωστούς κοινούς ιούς κρυολογήματος . Ο ιός δεν μπορούσε να καλλιεργηθεί με τις τεχνικές που είχαν τότε.
 Το πέτυχαν το 1965.
 Τα πρώτα πειράματα ήταν απογοητευτικά.
Ο Κορωνοιός προκαλούσε ένα κρυολόγημα που περνούσε.
 Αυτό κάνει και τώρα σε πολλούς από τους διαγνωσμένος «θετικούς» και τους «ασυσπτωματικούς».
Δούλεψαν πάνω του για 40 χρόνια πριν τον εξαπολύσουν, ως την «φονική γρίπη των χοίρων» (αν και πιο φονικά ήταν τα εμβόλια).
Η «φονική γρίπη των χοίρων» που περιφέρεται κάθε χειμώνα πήγε τελικά «άπατη» , και τώρα από το Βουχάν εξαπέλυσαν τον νέο «δολοφόνο Κορωνοϊό».

Η επικοινωνιακή απάτη αφορά τα στατιστικά στοιχεία και την μαζική τρομοκρατία, την οποία συντηρούν οι έμμισθοι καραγκιόζηδες που υπογράφουν δηλώσεις για την μετάδοση του, από τον αέρα.

 Ο ιός όμως , υπάρχει , και τον διαδίδουν αυτοί που τον έχουν, και τον μεταφέρουν σε φιαλίδια. Πριν από τους επιδημιολόγους την αντιμετώπιση της Πανδημίας πρέπει να την αναλάβει η αντικατασκοπία.

 Πέρα από την «συνομωσία» υπάρχει και η πραγματικότητα που λέει ότι τα φάρμακα που υπάρχουν δεν έχουν 100% αποτελεσματικότητα.
Η ημερήσια λήψη 600mg υδροχλωροκίνης σε συνδυασμό με 1000 mg αζιθρομυκίνης, είχε πολύ καλά αποτελέσματα στο 80% των ασθενών και το «Αβιγκάν» στην Κίνα και την Ρωσία, στο 90%. Εάν έδιναν τα φάρμακα που υπάρχουν οι νεκροί θα ήσαν λιγότεροι, αλλά θα υπήρχαν.

Το πολιτικό ζήτημα με τις εξαρτημένες από την Παγκόσμια Διακυβέρνηση τοπικές διοικήσεις είναι ότι δεν κάνουν ότι πρέπει για να προστατευόσουν την δημόσια Υγεία και ότι συνεργάζονται στη Τρομοκρατία.


https://deltio11.blogspot.com

 
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.