ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΥΠΕΤΑΞΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΑΥΤΟΥΣ ′′ΥΠΗΡΕΤΕΙ′′ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ! Α' ΜΕΡΟΣ


Ως γνωστόν ο Στουρνάρας είναι Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος η οποία ανήκει σε ποσοστό 94% περίπου στους Ρότσιλντ! Συνεπώς ϋπηρετεί¨πρωτίστως τα συμφέροντα των Ρότσιλντ. Μάλιστα, όπως...


έγραφε ο Παναγιώτης Αποστόλου, ο προκάτοχός του στη θέση, κ. Προβόπουλος έκανε ένα ακόμη πολιτικό έγκλημα σε βάρος της Ελλάδος και υπέρω τν Ρότσιλντ: "Σε Γενική Συνέλευση των μετόχων στις 18 Απριλίου 2011 πραγματοποιήθηκε η εκχώρηση και της Τραπέζης της Ελλάδος στους ξένους επικυρίαρχους του Έθνους μας, που δυστυχώς «πέρασε στα ψιλά» των ΜΜΕ και πολλοί λίγοι από τον λαό μας είναι γνώστες αυτής της προδοτικής απόφασης.
Πιο συγκεκριμένα, τροποποίησαν το άρθρο 14, στοιχείο α΄ του καταστατικού της ΤτΕ και πλέον διαγράφεται από το καταστατικό η δικλίδα ασφαλείας της Ελληνικότητας της τράπεζας που πρόσταζε πως «δεν ψηφίζουν μέτοχοι που δεν έχουν την Ελληνική υπηκοότητα». Πλέον μετά από αυτή την τροποποίηση έχουν δικαίωμα ψήφου στις Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων της Τράπεζας και οι ξένοι μέτοχοι.
Έτσι, με την κατάργηση αυτής της δικλίδας ασφαλείας σε μια Γενική Συνέλευση που θα ψηφίζουν οι πάντες και θα έχουν εξασφαλίσει το απαιτούμενο κατά το νόμο ποσοστό συμμετοχής, θα μπορεί να δεσμευθεί μια μελλοντική απόφαση Ελληνικής κυβέρνησης για τον ορισμό Έλληνα διοικητή  της Τραπέζης της Ελλάδος. Επίσης, μπορεί να μπλοκάρει μελλοντικές αποφάσεις Ελληνικών κυβερνήσεων, όπως το δικαίωμα κοπής Εθνικού νομίσματος, σε περίπτωση που οι πολιτικές εξελίξεις επέβαλαν την επιστροφή στη δραχμή. 
Αποτέλεσμα της παραπάνω τροποποίησης είναι πως οι ξένοι μέτοχοι για πρώτη φορά αποκτούν ρυθμιστικό ρόλο σε θέματα που διαχειρίζονταν οι εκάστοτε κυβερνήσεις της Ελλάδος.
Είναι δεδομένο πλέον πως αυτή η κυβέρνηση απεμπόλησε κάθε Εθνικό πλεονέκτημα της χώρας και στην προκειμένη περίπτωση είναι τεράστιες οι ευθύνες και του διοικητή της ΤτΕ, κ. Προβόπουλου".
Δείτε λοιπόν τι αναφέρει ο Λόγιος Ἑρμῆς για τους παντοκράτορες Ρότσιλντ οι οποίοι καθυπέταξαν τον κ΄σομο και την Ελλάδα και τους οποίους θα πληρώνουμε μια ζωή. Ποιοι είναι...
Λίγοι Εβραίοι Τραπεζίτες, οι Lehman, Goldman Sachs, Kuhn, Loeb, Rockefeller, Max, Sidney και Paul Warburg, Jacob Schiff, Henry Mann, Rothchild είναι αυτοί που σπέρνουν την καταστροφή , τον όλεθρο και τον πόλεμο, που ρουφάνε καθημερινά το αίμα των ανθρώπων για το χρήμα.
David de Rothschild. (γεν. 1942).
Από το 2003, Πρόεδρος της αυτοκρατορίας Ρότσιλντ.
(Γαλλικό υποκατάστημα.)
 Sir Robert Evelyn de Rothschild (γεν. 1931).
Πρόεδρος της αγγλικής τράπεζας των Ρότσιλντ
μέχρι τη συγχώνευση, το 2003.
 Jacob Rothschild, Baron (γεν. 1936).
Ο πρώτος γιος του Victor Rothschild.
(Αγγλικό υποκατάστημα.)
  Benjamin de Rothschild, Baron (γεν. 1963).
Είναι ο πλουσιότερος απο τους σημερινούς Ρότσιλντ.
(Γαλλικό υποκατάστημα.)
David Rockefeller David Rockefeller (γεν. 1915).
Ο επικεφαλής της αυτοκρατορίας Ροκφέλερ.
 Jay Rockefeller (γεν. 1937).
Ο γερουσιαστής των ΗΠΑ και Νο. 2 στην αυτοκρατορία Rockefeller.
Αυτοί προκάλεσαν, την κρίση που θα πληρώσουμε όλοι μας.
Όμορφα συγκαλυμμένα είχε παρουσιάσει εξάλου το πρακτορείο ειδήσεων MSN (ένα portal ειδήσεων της MS και της NBC) στις 26 Νοεμβρίου 2010 στην ιστοσελίδα ειδήσεων της στην ενότητα ”Τα μεγαλύτερα ψέματα της παγκόσμιας ιστορίας” ένα άρθρο με τίτλο “ Ήταν η οικονομική κρίση σχεδιασμένη από ένα “ μακρύ χέρι”?
Εκεί μπορούσε να διαβάσει κανείς εκπληκτικά πράγματα, όμως καμία εφημερίδα και κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν ανέλαβε την ενημέρωση πάνω σε αυτά τα γεγονότα. Το γεγονός δηλαδή ότι η λεγόμενη οικονομική κρίση είχε σχεδιαστεί πριν από δεκαετίες από τη FED, και πως αυτή η ιδιωτική επιχείρηση της δυναστείας των Rothschild και Rockefeller εργαζόταν πάνω σε αυτό το σχέδιο εδώ και δεκαετίες. Μολονότι το MSN-Portal είναι ένα υψηλά αναγνωρισμένο σύστημα-ινστιτούτο ειδήσεων, αυτά τα γεγονότα δεν εμφανίστηκαν στον εγχώριο κόσμο των μέσων ενημέρωσης. Στο άρθρο του MSN αναφέρεται επί λέξη:
“ Πρόκειται για το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο της Παγκόσμιας Ιστορίας. Σε ακρόαση στο κογκρέσο παραδέχτηκε η γενική Επιθεωρήτρια της Αμερικανικής Federal Reserve, πως δεν έχει ιδέα τι έγιναν 8 δισ. δολάρια, τα οποία προοριζόταν για την προστασία εταιρειών και τραπεζών από την οικονομική κρίση. Όσο απίστευτο και να ακούγεται αυτή άγνοια δεν είναι τυχαία, κατά την άποψη των ειδικών. ειδικοί. Είναι μέρος ενός τεράστιου ψεύδους: Η οικονομική κρίση δεν έπεσε από τα ουράνια. Οι ιδιοκτήτες της Federal Reserve, της ισχυρότερης τράπεζας του κόσμου, εργάζονταν εδώ και δεκαετίες προς αυτή την κατεύθυνση. Η ίδια η Federal Reserve αποφασίζει πόσα δολάρια τυπώνονται.” 
Έτσι οι άνθρωποι θα αναρωτιούνται φυσικά, περί τίνος πρόκειται όταν μιλάμε για παγκόσμια οικονομική απάτη, όπου σύμφωνα με το MSN ακόμη και η λέξη “ οικονομική κρίση” ανήκει στα μεγαλύτερα ψέματα της Παγκόσμιας ιστορίας; (National Jurnal – Mετάφραση-απόδοση Βίκυ Χρυσού)
                         – Το ψέμα του χρήματος –
Tα χρήματα που κυκλοφορούν στην κοινωνία, είναι μόνο ένα κομμάτι χαρτί γιατί δεν αντιπροσωπεύουν τίποτε απολύτως και αυτά που είναι καταγεγραμμένα στους υπολογιστές ως περιουσιακά στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών, είναι πολύ περισσότερα από τα χαρτονομίσματα και κέρματα που αποτελούν ολόκληρο το νόμιμο χρήμα της ανθρωπότητας. Και αυτά συμβαίνουν για δύο λόγους :
Πρώτον διότι όπως αναφέρεται στην μοντέρνα μηχανική του χρήματος (που είναι η «νομοθεσία» των τραπεζιτών και που στηρίζεται στη θεωρία του κλασματικού αποθεματικού) όταν ένας άνθρωπος Α πάει σε μια τράπεζα να κάνει μια κατάθεση π.χ. 10 ευρώ, το 90% αυτής της κατάθεσης, δηλαδή τα 9 από τα αρχικά 10 ευρώ, η τράπεζα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για να δώσει δάνεια σε άλλους. 
Δηλαδή αν αμέσως μετά την κατάθεση από τον Α πάει ένας άνθρωπος Β και ζητήσει δάνειο 9 ευρώ η τράπεζα χρησιμοποιώντας την κατάθεση του Α και τα περιουσιακά στοιχεία αυτουνού που ζητάει το δάνειο ως εγγύηση, θα δικαιούται να του δώσει αυτά τα 9 ευρώ τα οποία ο Β αυτόματα θα τα καταθέσει σε άλλον λογαριασμό άρα πάλι γίνεται κατάθεση ενός ποσού με καταθέτη τον Β τώρα και με 9 ευρώ αυτή τη φορά ως κατάθεση, άρα το 90% ή 8,1 ευρώ από αυτά χρησιμοποιούνται για να γίνουν δάνεια σε κάποιον τρίτο άνθρωπο ο οποίος με τη σειρά του θα τα καταθέσει κάπου αλλού και από αυτήν την κατάθεση του τρίτου πάλι τα 7,2 από αυτά θα δοθούν σε έναν τέταρτο σε δάνειο κ.ο.κ. Βλέπουμε λοιπόν πως, (αν συνεχίσουμε αυτή τη διαδικασία), μόνο με δέκα πραγματικά ευρώ σε χαρτονόμισμα εμείς δώσαμε δάνεια αξίας 90 ευρώ σε αριθμούς υπολογιστών!
Ο δεύτερος λόγος της μη αξίας του χρήματος είναι ο εξής : Όλα τα νόμιμα χρήματα που κόβονται για να κυκλοφορήσουν, «παράγονται» από κάποια ιδιωτική τράπεζα η οποία ανήκει σε κάποιους ιδιώτες τραπεζίτες που έχουν ως τελικό σκοπό το κέρδος.
Όταν λοιπόν ένας πολίτης ή μια κυβέρνηση ζητήσει να δανειστεί λεφτά π.χ. 1.000.000 ευρώ από οποιαδήποτε τράπεζα αυτή μέσου του νομισματοκοπείου λένε : “Ωραία πάμε να κόψουμε αυτό το 1.000.000 ευρώ για να το δώσουμε σε αυτόν που μας το ζήτησε.” Το κόβει λοιπόν και το δίνει και λέει στον δανειολήπτη : “Ωραία, τώρα που το πήρες, μου χρωστάς 1.000.000 ευρώ συν τους τόκους που συμφωνήσαμε.” Σε μια υποθετική κοινωνία που μόλις ξεκινάει αυτή η διαδικασία και δεν υπάρχουν καθόλου χρήματα μόλις η πρώτη κυβέρνηση ζητήσει τα πρώτα 1.000.000 από την πρώτη τράπεζα (που όμως πάλι σκοπός της θα είναι το κέρδος, άρα δανείζει με τόκο και σύμφωνα με την μοντέρνα μηχανική που αναφέραμε προηγουμένως) τότε θα έχει πάρει 1.000.000 και θα χρωστάει παραπάνω, δηλαδή τους συμφωνηθέντες τόκους. Ε πως στο καλό θα βρεθούν αυτά τα παραπάνω χρήματα αφού έχει κοπεί μόνο 1.000.000 άρα τόσο είναι το νομισματικό αποθεματικό που υπάρχει σε χαρτονομίσματα και κέρματα σε αυτήν την υποθετική κοινωνία οπότε στη ουσία οι τόκοι δεν τυπώθηκαν και δεν υπάρχουν εξαρχής με τη μορφή χρήματος για να πληρωθούν;
Με αυτό το παράδειγμα κατανοούμε πως ακόμη και αν όλοι οι άνθρωποι και όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου, ξεχρέωναν όλες τις τράπεζες του κόσμου, τα λεφτά που υπάρχουν δεν θα έφταναν για να καλυφθεί το χρέος, αφού δεν υπάρχουν και δεν τυπώθηκαν ποτέ, άρα πάλι θα χρωστούσαμε.
Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να δουλεύουμε ακόμη περισσότερο για να γίνει η αποπληρωμή αυτού του χρέους στους ιδιώτες τραπεζίτες, οπότε όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο στο τέλος της ημέρας δουλεύουν για την κάλυψη αυτών των χρεών που δημιουργούνται από το τίποτα και που συσσωρευτικά συγκεντρώνονται στα χέρια λίγων ανθρώπων που πλουτίζουν και ισχυροποιούνται εις βάρος των πολλών.
Στις μέρες μας τα πράγματα λειτουργούν αρκετά πιο περίπλοκα. Οι πανίσχυροι παγκόσμιοι τραπεζικοί οίκοι σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις και τις πολυεθνικές επιχειρήσεις δημιούργησαν οργανισμούς όπως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Η Παγκόσμια Τράπεζα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου και αρκετούς άλλους, για να προστατεύσουν ότι αυτή η διαδικασία παραγωγής χρήματος από το πουθενά θα συνεχιστεί επ’άπειρον.
Τι κάνουν λοιπόν; Καταρχάς στηρίζουν οικονομικά με πακτωλούς χρημάτων υποψήφιες κυβερνήσεις με αποτέλεσμα αυτές να έρχονται στην εξουσία και κατά δεύτερον όλες οι μεγάλες πετρελαϊκές και κατασκευαστικές εταιρίες, όλα τα μεγάλα ειδησιογραφικά πρακτορεία και Μ.Μ.Ε, όλες οι βιομηχανίες παρασκευής όπλων και φαρμάκων, όλες οι τηλεπικοινωνίες, όλες οι πολυεθνικές εταιρίες και κάθε είδους επιχείρηση-οικονομικός και παγκόσμιος κολοσσός είτε τους ανήκουν, είτε είναι οι ίδιοι ή δικοί τους άνθρωποι στα μετοχικά συμβούλια αυτών, είτε κλείνουν τεράστιες συμφωνίες και συνεργασίας με αυτές. Έτσι ελέγχουν και τη παγκόσμια οικονομία και τις εκάστοτε κυβερνήσεις όλων των χωρών που και τις στηρίζουν οικονομικά αλλά και ευνοούνται από αυτές με φοροαπαλλαγές, με κλείσιμο συμφωνιών, με ιδιωτικοποιήσεις κρατικών πόρων και γενικά με διευκολύνσεις στην ανάπτυξη της οικονομικής τους δραστηριότητας.(ramnousia.com)



Πρόκειται για τα παλιά και νέα σχέδια των Παγκόσμιων-Οικονομικών Κέντρων που μέσω παγκόσμιας εξουσίας και ελέγχου προσπαθούν να πετύχουν την υποδούλωση των πληθυσμών.

                
Η Νέα Τάξη είναι η προσπάθεια επιβολής παγκοσμίου κυβερνήσεως από ισχυρούς κύκλους της πολιτικοοικονομικής εξουσίας προκειμένου να εξασφαλιστεί ο στόχος τους που είναι η διεθνής σταθερότητα, καθώς και τα συμφέροντά τους αντικαθιστώνταςμια ξοφλημένη οικονομικά Αμερική από μια παγκόσμια κυβέρνηση με ένα παγκόσμιο νόμισμα υπό την διακυβέρνηση του ΟΗΕ.
Η δυναστεία Rothschild, η δυναστεία JP Morgan, η δυναστεία Warburg και η δυναστείαRockefeller είναι μερικοί απο τους αργυραμοιβούς που προωθούν την Νέα αυτή Τάξη ενώ τη συμμορία συμπληρώνουν άνθρωποι όπως ο Σόρος, ο Κίσινγκερ και άλλοι.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.